Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já nevím , mně nepříjdou uplně tragický .

Blbý je , že mě po 30 nošeních omrzely .

Plast je poměrně tvrdej , vryp do něj jde udělat dost těžce , opak je ale u takové te vnitřní vystouplé vložky lunety .

Co mě ale dost nastvalo je když jsem v lidlu zavadil o čouhající dlouhej vrták kterej byl zrovna v akci a škrábnul jsem sklo .

Až budu mít jednou 50 příspěvků , tak je šupnu za nějakou férovou cenu do inzerce . Ať je vyzkouší někdo další .

post-23232-0-61954600-1511289304_thumb.jpg

• Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Mne se libi nazivo - jak pouzdro tak ta guma. Rychlovymena remene - ten patent je super. K mani je zelenej kaucuk cca za 16 stovaku. Thermoquartz co je v mnohem drazsich quartzkach a baterka na 8 let ....
Na ruce sedi pohodlne, ten material je odolnej na opatlani otiskama....cifr ve mne evokuje stary dobry colty. Za mne super nelestenky toolovy na celorok na vikendy, chalupu, hory, more.....proste protipol proti lestenkam, omegam, rolexum.

...cenu nekomentuju, kazdej si ji zaridi dle libosti :)
24b38b86f14056287e23e6937f6c8405.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Rybiz
  • po 4 týdnech...
Odesláno

vyskúšal som si ich zo zvedavosti a poviem vám že je to grc uplne hračkárske hodinky za dva litre euros :) totalna hanba toto by fakt nemal Breitling predávať plastatičky strašne lacno pôsobia 

Odesláno (upraveno)

Zkoušel jsem je v Teplicích u Provazníka a nemít posledních pár let černé PVD hodinky, tak jsem je snad koupil...

A cenovku udělal fajnovou... po zeptání a nebrání visačky v potaz.

Upraveno uživatelem Tomasadv

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...