cucal Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Ahoj mám problém s orientkami, jsou to moje první automaty. Mám je cca měsíc a do teď šly v pohodě (+15s/d) ale před dvěma dny se nějak zbláznily. Začaly se předbíhat v rámci asi 3 minut za den!! Nejsem si vědom že bych s nima někde praštil nebo tak.. Hodinky z ruky nesundávám.. Potkal se někdo s takovým problémem? Děkuji za každou odpověd, či radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aliento Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 To je na navstevu hodinara. Ofiko servis Orientu mate tusim v Ostrave. Kazdopadne mne tam neboli schopni vymenit lunetu na Rayoch. Chceli menit cele puzdro, ale to len na okraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Někdo tu psal, že takovéhle předbíhání může znamenat, že jsou zmagnetované. Návod na demagnetizaci v domácích podmínkách tu také někde byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se