Přejít na obsah

Colt oceane

Doporučené příspěvky

Žiadne hodinky ktoré nemajú kožený náramok sa mi nepáčia iba BREITLING COLT OCEANE A77380 všetky ostatne mi prídu blink blink na štýl M. Kors ... momentálne nemám nazvyš ? ... preto pozerám nejaké veľmi podobne tak do 500 ? ... u ktorej značky by som mohla niečo podobne nájsť ?? Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok pýtam sa ako človek .... hodinky vizuálne podobne vyššie uvedeným .. oceľové bez ozdôb ... cenou do 500? nie fashion typu guess michael kors a podobne stačí mi ak mi len navrhnete značku u ktorej obdobne hodinky hľadať za menej ? hodinky čo nosím ,,, orient,,, bulova,,, u týchto som takéto nenašla naozaj mi stačí len navrhnúť značku u ktorej hľadať ... ďakujem a strojček nerozhoduje neinvestujem až toľko peňazí a neočakávam zázrak

Odkaz ke komentáři

Výše uvedené Seika, stejně jako Citizeny, mají solární napájení, šroubovací korunku a vodotěsnost 200m (Citizeny navíc 5 let záruka). Takže byť s tmavým ciferníkem, tak s vysokou užitnou hodnotou a za přijatelnou cenu, ne jako předražený swiss quartz.

Upraveno uživatelem JanNovakJan
Odkaz ke komentáři

Ďakujem za odbornú radu doteraz som si väčšinou kupovala hodinky pre image hoci boli aj drahé ale kupovala som bez rozmyslu práve preto som chcela poradiť nejaké značky na ktoré sa orientovať ... ďakujem

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...