Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zásadně na kůži, irelevantní zda světlý či tmavý ciferník. Obzvlášť jsou vypečené i ve zlatě, ale cenu zlatých krapet přestřelili. Z "dostupných"oblekovek asi ty nejhezčí. Nam Nam :wub:

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Zásadně na kůži, irelevantní zda světlý či tmavý ciferník. Obzvlášť jsou vypečené i ve zlatě, ale cenu zlatých krapet přestřelili. Z "dostupných"oblekovek asi ty nejhezčí. Nam Nam :wub:

Já vím, že na kůži vypadají lépe. Jako mnoho dalších strojů. Ale nějak mi kůže nesedí....(voda, pot, utažení...) Toť jediný důvod.

Odesláno
  Jivl napsal:
Ty taky můžu, v tmavém. Ale raději mám ten kovový tah....

na modely z radu Portuguese sa da dat aj ocelovy naramok???

bol som presvedceny, ze nie...

Odesláno
  Kasper napsal:

Dát se tam asi dá...ale kdo by to proboha dělal? Prima hodinky, klasika, škoda jen toho, pro mě nepoužitelného, chronografu s 30 minutovým sčítačem. Ale nikdy neříkej nikdy....osobně bych volil verzi s černým ciferníkem...

Odesláno
  Kasper napsal:

Právě že nedá. Jak jsem psal...

Resp. jde všechno, ale to je blbost :thumbsdown_anim:

Odesláno
  zungar napsal:
Perfektní prácička designera, moc se mi líbí!! Více s tím hnědým páskem. :angel:
Mně ten hnědej pásek k tomu kontrastu zlatejch ručiček a indexů taky víc pasuje ... B)
Odesláno
  boo-beek napsal:
Mno, nejsou vubec osklivy, ale, ac stojej nekolikanasobne mene, vic se mi z teto kategorie oblekovych chronografu libi Junghans Max Bill Chronoscope...

Ty jsou super, ovšem nesou rattrapante. Navíc jsou jak to říct, tak nějak klasika i ultramoderna. (nemůžu si pomoct, vidím v nich i malinko primky)

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...