rorda Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Tentokrát pár fotek krásný záležitosti od IWC ...
Jivl Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Ty taky můžu, v tmavém. Ale raději mám ten kovový tah....
B.F.G. Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Zásadně na kůži, irelevantní zda světlý či tmavý ciferník. Obzvlášť jsou vypečené i ve zlatě, ale cenu zlatých krapet přestřelili. Z "dostupných"oblekovek asi ty nejhezčí. Nam Nam
Jivl Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 B.F.G. napsal: Zásadně na kůži, irelevantní zda světlý či tmavý ciferník. Obzvlášť jsou vypečené i ve zlatě, ale cenu zlatých krapet přestřelili. Z "dostupných"oblekovek asi ty nejhezčí. Nam Nam Já vím, že na kůži vypadají lépe. Jako mnoho dalších strojů. Ale nějak mi kůže nesedí....(voda, pot, utažení...) Toť jediný důvod.
Bak Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Nejako mi vadí ta odstrihnutá dvanástka a šesťka. Inak sú super.
Kasper Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Jivl napsal: Ty taky můžu, v tmavém. Ale raději mám ten kovový tah.... na modely z radu Portuguese sa da dat aj ocelovy naramok??? bol som presvedceny, ze nie...
Cyber Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Kasper napsal: na modely z radu Portuguese sa da dat aj ocelovy naramok??? bol som presvedceny, ze nie... Dát se tam asi dá...ale kdo by to proboha dělal? Prima hodinky, klasika, škoda jen toho, pro mě nepoužitelného, chronografu s 30 minutovým sčítačem. Ale nikdy neříkej nikdy....osobně bych volil verzi s černým ciferníkem...
Jivl Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Kasper napsal: na modely z radu Portuguese sa da dat aj ocelovy naramok??? bol som presvedceny, ze nie... Právě že nedá. Jak jsem psal... Resp. jde všechno, ale to je blbost
Kasper Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Cyber napsal: Dát se tam asi dá...ale kdo by to proboha dělal?
zungar Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Perfektní prácička designera, moc se mi líbí!! Více s tím hnědým páskem.
rorda Odesláno 20. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 zungar napsal: Perfektní prácička designera, moc se mi líbí!! Více s tím hnědým páskem. Mně ten hnědej pásek k tomu kontrastu zlatejch ručiček a indexů taky víc pasuje ...
boo-beek Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Mno, nejsou vubec osklivy, ale, ac stojej nekolikanasobne mene, vic se mi z teto kategorie oblekovych chronografu libi Junghans Max Bill Chronoscope...
B.F.G. Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 boo-beek napsal: Mno, nejsou vubec osklivy, ale, ac stojej nekolikanasobne mene, vic se mi z teto kategorie oblekovych chronografu libi Junghans Max Bill Chronoscope... Ty jsou super, ovšem nesou rattrapante. Navíc jsou jak to říct, tak nějak klasika i ultramoderna. (nemůžu si pomoct, vidím v nich i malinko primky)
sodowka Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 nadhera, akorat tak pro vek 40 a vice, jinak jeste malinko vic se mi libi varianta s rezervnou chodu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se