Biges Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Ahoj!Sháním nějakou skříňku/šuplík na hodinky, představoval bych si něco jednoduchého, s výsuvnými šuplíky, uvnitř nejlépe nějaký syntetický materiál, plast, popřípadě dřevo.Jde mi o zejména o efektivní uložení mých ne zrovna lepších kousků (bez řemínků) a/nebo různých rozdrbaných kalibrů a pouzder, takže nechci nic epesního. Hloubka tak do 22 cm.Máte, prosím, nějaký tip?Díky! Upraveno 21. března 2017 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Objevil jsem něco takovýhleho, co myslíte?http://www.numismatika-ostrava.cz/cz/detail/781-sberatelske-potreby/1123-safe/1127-numismatika-mince/1135-mincovni-skrine-a-boxy-na-mince/1202-mincovni-skrin-safe/17315-pruhledny-box-na-odznaky-rady-a-vyznamenani-.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_kolin Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Zkusil bych prohledat na eBay.com něco typu watch case nebo watch box... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Zkusil bych prohledat na eBay.com něco typu watch case nebo watch box... Dík, zkoušel jsem, ale vyjely na mě spíš takové luxusnější kousky ala "chráním majetek před capartama" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Bez do hoby marketu a kup si tam neco. Ja odtama mam kufrik, kterej ma vanicky, ktery se daji samostatne vyjmout.Mam to ze stejneho duvodu jako pises. Zalezi co komu vyhovuje, ale ruznych sorteru na sroubky ci naradi tam maji mrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se