Xpak Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Dnes jsem viděl u jednoho známého starší dámské hodinky označené jako ROMEO, 17 JEWELS, INCABLOC. Chromované pouzdro, zlaté indexy a "12" a "6", zlaté ručky, průměr tak pod 30mm. Nápadně připomínaly obdobné dámské modely Prim. Je možné, že Prim někdy vyráběl pod značkou Romeo? Pokud je můj předpoklad správný, šlo by o kalibr 66. Foťák jsem sebou neměl, takže fotka bohužel není. Díky za info.
dubraro Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Xpak napsal: Dnes jsem viděl u jednoho známého starší dámské hodinky označené jako ROMEO, 17 JEWELS, INCABLOC. Chromované pouzdro, zlaté indexy a "12" a "6", zlaté ručky, průměr tak pod 30mm. Nápadně připomínaly obdobné dámské modely Prim. Je možné, že Prim někdy vyráběl pod značkou Romeo? Pokud je můj předpoklad správný, šlo by o kalibr 66. Foťák jsem sebou neměl, takže fotka bohužel není. Díky za info. Ano, vyráběl.
Xpak Odesláno 22. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 dubraro napsal: Ano, vyráběl. Díky, zná někdo ještě nějaké detaily. Kdy, pro koho, jaké ..... hledal jsem tu, ale nenašel jsem žádné informace.
accutron Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Xpak napsal: Díky, zná někdo ještě nějaké detaily. Kdy, pro koho, jaké ..... hledal jsem tu, ale nenašel jsem žádné informace. Pro koho byly vyráběny nevím, ale mám ve své sbírce celkem tři modely hodinek s logem ROMEO. Dámské, tříčtvrtky a pánské. Rok výroby u všech třech modelů odhaduji okolo roku 1970.
Xpak Odesláno 22. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 accutron napsal: Pro koho byly vyráběny nevím, ale mám ve své sbírce celkem tři modely hodinek s logem ROMEO. Dámské, tříčtvrtky a pánské. Rok výroby u všech třech modelů odhaduji okolo roku 1970. Dík, podobnost s produkcí Prim té doby je skutečně velmi nápadná, jen škoda že není k dispozici více informací. Ale to je asi obecný problém u hodinek Prim...
michael79 Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 accutron napsal: Pro koho byly vyráběny nevím, ale mám ve své sbírce celkem tři modely hodinek s logem ROMEO. Dámské, tříčtvrtky a pánské. Rok výroby u všech třech modelů odhaduji okolo roku 1970. Mohol by si prosim prilozit foto. Dakujem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se