rorda Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Něco konkrétního?!? Kup teď akcie KB ...
railmaster Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 rorda napsal: Něco konkrétního?!? Kup teď akcie KB ... Myslíš Komerční banky , alebo Karlovarské becherovky ?
utrejch Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 zungar napsal: Vidím,že nějaké zkušenosti máte, ale nic konkrétního jsem se nedozvěděl, zkusím ten tréning s fiktivním vkladem a uvidím, ale jak tu bylo řečeno, když nejde člověkovi o jeho vlastní peníze, tak to není ono!! Ja se chystam na komoditni trh koncem unora, tak dam vedet sve uspechy
sibirnaya Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 ja bych si chtel zkusit akciovy trhy, kteryho brokera muzete doporucit, co spolecnost?
pan socka Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 Nedoporučuji, neradím ale pouze informuji. Za důležité považuji sdělit, že 90% drobásků do roka zkrachuje, dosti důležité info, že? Pro začátek absolvujte pár seminářů, nakupte hory literatury, něco je k mání v Česky a hory jsou toho na Amazonu a studovat, studovat, studova. Na základě studia se snažit vypracovat strategii a svůj plán vstupu a výstupu z pozice a tohoto plánu se držet!!!! Ze 100% je lepší mít 2% zisku hned, než 20% za týden. Strategii je možno vyzkoušet na simulátorech nebo na nějakém dostupném softu. Já používám Amibroker, základní verze stojí asi 200USD, data z trhů je možno stáhnout každý den po zavření. Brokerů je spousta, ale v Kocourkově připadá do úvahy Fio, Brokerjet a Patria, každý má svoje výhody a nevýhody, ceny za pokyn mají více či méně stejné, stejně tak služby. Já používám Fio, ale někoho může odradit, že jsou to kampeličkáři. Ze zahraničních brokerů Interactivebrokers. Pro studium a výběr semináře je možno nahlédnout na web traders.cz. Podotknu, že já jsem cca rok sbíral info, než jsem se pustil na trh. Snílkům o rychlém a bezpracném zbohatnutí rovnou řeknu: ?Vyserte se na to.? sorry cenzore, to ty prachy hoďte do kanálu nebo mi je pošlete na účet, efekt bude stejný, ale ušetříte si spousty nervů a problémů.
zungar Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 Ta poslední rada pana socky, je asi pro nezasvěceného ta nejlepší
railmaster Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Zaujímal by ma váš názor. Manželkine portfólio zložené s fondu stredoeurópskych akcií - 35%, svetových akcií - 35% a dlhopisov - 30% zaznamenalo veľkú ranu, hlavne v prepade fondu stredoeurópskych akcií cca o 60% a hodnota stále klesá. Viem že už je na to dosť neskoro, ale vzhľadom k tomu, že kríza ešte zrejme naplno neprepukla, zbavili by ste sa tých stredoeurópskych akcií, alebo by ste čakali na zotavenie a na nárast? Do polovice roka 2008 si tento fond trvale držal slušnú úroveň s ročným rastom cez 10 % a najväčší prepad zaznamenal od októbra 2008 dodnes. Vďaka za pohľad nezainteresovaných.
911 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 railmaster napsal: Zaujímal by ma váš názor. Manželkine portfólio zložené s fondu stredoeurópskych akcií - 35%, svetových akcií - 35% a dlhopisov - 30% zaznamenalo veľkú ranu, hlavne v prepade fondu stredoeurópskych akcií cca o 60% a hodnota stále klesá. Viem že už je na to dosť neskoro, ale vzhľadom k tomu, že kríza ešte zrejme naplno neprepukla, zbavili by ste sa tých stredoeurópskych akcií, alebo by ste čakali na zotavenie a na nárast? Do polovice roka 2008 si tento fond trvale držal slušnú úroveň s ročným rastom cez 10 % a najväčší prepad zaznamenal od októbra 2008 dodnes. Vďaka za pohľad nezainteresovaných. z fondu nema moc smysl vybirat. koukam, ze jste zvolili nebo vam spis bylo doporuceno kvalitni portfolio. zalezi jaky tam mate investicni horizot. jestli ty prachy nepotrebujete, tak to nechat byt.
maxs Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 railmaster napsal: Zaujímal by ma váš názor. Manželkine portfólio zložené s fondu stredoeurópskych akcií - 35%, svetových akcií - 35% a dlhopisov - 30% zaznamenalo veľkú ranu, hlavne v prepade fondu stredoeurópskych akcií cca o 60% a hodnota stále klesá. Viem že už je na to dosť neskoro, ale vzhľadom k tomu, že kríza ešte zrejme naplno neprepukla, zbavili by ste sa tých stredoeurópskych akcií, alebo by ste čakali na zotavenie a na nárast? Do polovice roka 2008 si tento fond trvale držal slušnú úroveň s ročným rastom cez 10 % a najväčší prepad zaznamenal od októbra 2008 dodnes. Vďaka za pohľad nezainteresovaných. Môžem ti len napísať, že som na tom +/- rovnako a peniaze vo fondoch nechávam.To skôr plánujem ďalšie investície v 2010-11. Nechce sa mi realizovať stratu a tie peniaze momentálne nepotrebujem. Môj odhad ale je, že sa to naspäť vyšplhá tak za 5-10 rokov. Možno ak stúpne CZK cez 30 za ?, tak nejaké koruny nakúpim. Ale to je tiež tak na dva, tri roky. Nie je to rada, len môj postoj.OK.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se