Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

z těch Zenithů bych tu zelenici mohl sundat, ne? nějak jemně. Tím že nejsou reprezentativní jsem myslel to, že oproti fotkám v prvním pzvním příspěvku jsou zvenku celkově zašlé. Ty na těch fotkách nahoře jsou naleštěné jak drak :)

Odesláno
z těch Zenithů bych tu zelenici mohl sundat, ne? nějak jemně. Tím že nejsou reprezentativní jsem myslel to, že oproti fotkám v prvním pzvním příspěvku jsou zvenku celkově zašlé. Ty na těch fotkách nahoře jsou naleštěné jak drak :)

Ja na leštenie používam takú jemnú šedú pastu, čo majú v auto servise(alebo kde) na zahladnie jemných škrabancov laku. Funguje to výborne.

Odesláno

Díky za info - zkusím to. Ty Glycine přikládám - mám k nim ještě pár koleček :) - ty jsem nefotil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Díky za info - zkusím to. Ty Glycine přikládám - mám k nim ještě pár koleček :) - ty jsem nefotil.

Je niečo zo spodu na dne(dýnko)?

Odesláno

aha, to jsem zapomněl vyfotit - přikládám

Odesláno
aha, to jsem zapomněl vyfotit - přikládám

Vypitval si ich slušne.

Majú "military look", ale nemajú žiadne vojenské značenie. Pravdepodobne ide o civilnú verziu hodiniek dodávaných aj pre armádu.

Odesláno
Tím že nejsou reprezentativní jsem myslel to, že oproti fotkám v prvním pzvním příspěvku jsou zvenku celkově zašlé. Ty na těch fotkách nahoře jsou naleštěné jak drak :)

Buď spokojenej, moje jsou sice víc vyleštěné, ale tvoje zase vypadají v originál stavu a postupně se dají taky vyleštit. Ovšem ta fotka od maxs-e, to je paráda...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...