zdatel01 Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 z těch Zenithů bych tu zelenici mohl sundat, ne? nějak jemně. Tím že nejsou reprezentativní jsem myslel to, že oproti fotkám v prvním pzvním příspěvku jsou zvenku celkově zašlé. Ty na těch fotkách nahoře jsou naleštěné jak drak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 z těch Zenithů bych tu zelenici mohl sundat, ne? nějak jemně. Tím že nejsou reprezentativní jsem myslel to, že oproti fotkám v prvním pzvním příspěvku jsou zvenku celkově zašlé. Ty na těch fotkách nahoře jsou naleštěné jak drak Ja na leštenie používam takú jemnú šedú pastu, čo majú v auto servise(alebo kde) na zahladnie jemných škrabancov laku. Funguje to výborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdatel01 Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 Díky za info - zkusím to. Ty Glycine přikládám - mám k nim ještě pár koleček - ty jsem nefotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 Díky za info - zkusím to. Ty Glycine přikládám - mám k nim ještě pár koleček - ty jsem nefotil. Je niečo zo spodu na dne(dýnko)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdatel01 Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 aha, to jsem zapomněl vyfotit - přikládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 aha, to jsem zapomněl vyfotit - přikládám Vypitval si ich slušne. Majú "military look", ale nemajú žiadne vojenské značenie. Pravdepodobne ide o civilnú verziu hodiniek dodávaných aj pre armádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdatel01 Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 Díky moc - však já je zase poskládám, až budu mít čas hehe. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdatel01 Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2008 teď jsem si teprve všiml toho tvého obrázku ( nejsem žádný blesk ) Ty tvoje jsou teda super - a mají nádherný řemínky - super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Tím že nejsou reprezentativní jsem myslel to, že oproti fotkám v prvním pzvním příspěvku jsou zvenku celkově zašlé. Ty na těch fotkách nahoře jsou naleštěné jak drak Buď spokojenej, moje jsou sice víc vyleštěné, ale tvoje zase vypadají v originál stavu a postupně se dají taky vyleštit. Ovšem ta fotka od maxs-e, to je paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se