Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 4. 2017 v 6:39, Caesar napsal:

Dnes jsem se díval na youtube na Citizen NY0040-09EE a musím říct, že vypadají lépe než na obrázku. Bohužel komentáře tak pozitivní nebyly. Borec psal, ze měl troje. Ve dvou se po roce cosi zlomilo, třetí se zastavily. Další psal, že po 5 letech vyžaduje strojek větší servis...

Tak obecně automaty potřebují servis a to hlavně promazat. To si myslím že platí u všech automatů. A po 5 letech bys jim ho měl dopřat

Odesláno (upraveno)
  V 13. 4. 2017 v 8:58, JanNovakJan napsal:

Pokud Steiny a na gumě (byť když jsou titanovky, takže celkově lehčí i na tahu), tak tyto s ETA TOP https://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium

Proč tyto...? To už je darda jako blázen. Za to bych mohl mít malé Marathony. ;-)

https://www.longislandwatch.com/Marathon_GSAR_Dive_Watch_p/ww194026.htm

Upraveno uživatelem Caesar
Odesláno (upraveno)

To jo, ale svými parametry jsou ty titanovky pecky :)

No s tou váhou ty ocelové Steiny mají s tahem 190g, ale když sundaš ten tah a hodis gumu, tak si uřetřiš minimalně 70g odhadem, nejspíš i víc. Jak jsem psal výše rozdíl je to znatelný ;)

Upraveno uživatelem number.beast
Odesláno

Jestli darda, to je relativní. Je v nich ETA TOP, což je po chronometru hned druhý strojek v pořadí a titan se safírem k tomu. Vybírat hodinky jako svoje hlavní, tak do nich jdu. Marathon jsou za ty peníze pouze swiss quartz, což asi není tvůj požadavek :)

Odesláno
  V 13. 4. 2017 v 17:41, JanNovakJan napsal:

Jestli darda, to je relativní. Je v nich ETA TOP, což je po chronometru hned druhý strojek v pořadí a titan se safírem k tomu. Vybírat hodinky jako svoje hlavní, tak do nich jdu. Marathon jsou za ty peníze pouze swiss quartz, což asi není tvůj požadavek :)

Ok, beru. Já těm mašinkám uvnitř nerozumím. Ach jo, kdyby vypadaly jak Ocean Black One s tím kyklopem, to by bylo super. Ten jejich design se mi moc nelíbí. :-(

Odesláno

Musím podpořit Honzu, jestli Štajny, tak rozhodně pětistovky, a jestli jsou v konkurenci Marathony, tak to už vůbec není co řešit.

Mám zcela jasno, byl jsem na zeleným.... Ne vážně jsem pro Štajny, sám jsem o nich dlouho uvažoval.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...