Přejít na obsah

Chopard L.U.C. Pro One GMT Cadence

Well

Doporučené příspěvky

Od Choparda se mi moc modelů nelíbí, ale tehle se jim povedl. Velikost 42mm, šroubovací korunka i spodní víčko, vodotěsnost 300m! Otočná luneta slouží k nastavení druhého časového pásma. Rezerva nátahu 65 hodin. Název hodinek se shoduje s názvem Chopardem sponzorované plachetnice. Cena bude vysoká, špatně se o hodinkách něco hledá. Co na ně říkáte? Já asi začnu sázet sportku :D .

Zdroj Watch magazín 6_2007 a Google.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně furt bere nejvíc "provařená klasika". Zatím to koupit nemůžu, to bych byl na rozvod :thumbsdown_anim: . Jedině tvrdit ženě, že to jsou fejky.....

Odkaz ke komentáři

Jivl - Seamastery Pro jsou uz klasika, si pamatuju kdyz jsem je kupoval tak jsem se bal toho, ze budou hodne proflaknuty a ze brzo omrzi, ale mylil jsem se - nemaji chybu ;) Jeste bych snesl ty Brejle SO Herritage a jedny Submarinery v cerne a byl bych celkem spokojenej parchant co se tyce potapek ;) Vetsina ostatnich diversek me zdaleka tolik neoslovuje jako ty vyse jmenovane (mysleno takovou tou sportovni eleganci, tim aby to byly temer kdykoliv nositelne hodinky atd).

Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Jivl - Seamastery Pro jsou uz klasika, si pamatuju kdyz jsem je kupoval tak jsem se bal toho, ze budou hodne proflaknuty a ze brzo omrzi, ale mylil jsem se - nemaji chybu ;) Jeste bych snesl ty Brejle SO Herritage a jedny Submarinery v cerne a byl bych celkem spokojenej parchant co se tyce potapek ;) Vetsina ostatnich diversek me zdaleka tolik neoslovuje jako ty vyse jmenovane (mysleno takovou tou sportovni eleganci, tim aby to byly temer kdykoliv nositelne hodinky atd).

Profláklý neprofláklý...To jsem rád, že si spokojený. Já (z rodinných důvodů :thumbsup_anim: ) asi počkám. Třeba Omega přijde s novým strojkem (8500 či tak něco?). Nebo s l.e......

Ty bondovky bych chtěl pro volný čas. Mám oblekovky Connie bicolor (s 2500C), jsou super, ale nosit je ke džínám do hospody fakt vypadá blbě.....Nemluvě o o, že bych si koledoval "o přezdržku za rohem :thumbsdown_anim: ).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...