stanky Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Zdravím, chtěl bych požádat o nějaké tipy na potápky s průhledem v dýnku, s datumovkou a spíše jednoduchým ciferníkem. Cenově kolem 20 tis. Líbí se mi třeba Hexa Osprey nebo Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 - oboje se ale již hůř shánějí. Koukal jsem i na nějaké Oris, ale tam jsem asi cenově již mimo. Seiko 5 jsem nějaké měl a navíc to nebyly potápky. Ještě jsem koukal na Steinhart Ocean One, ty modré jsou moc výrazné a k titanu mám trochu nedůvěru. Napadá vás někoho něco v tomto duchu?Díky.
Harwey Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Z tych Steinhart divers s priehladom je celkom pekny vyber https://www.toptime.eu/collections/diver-watches
stanky Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Na Steiny jsem koukal. S průhledem jich moc není. Kdyby se vyráběl kompromis mezi Titanium 500 a Premium Blue, tedy ocelové pouzdro, černá cifr, černá keramická luneta a dýnko s průhledem, tak je to ideální kousek. Proč je to ještě nenapadlo?
stefan716 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Kolega mal tie Titanium 500, nosil ich na origo silikone...tie hodinky mali neskutocne gule...
Caesar Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 V 24. 4. 2017 v 12:24, stanky napsal: Na Steiny jsem koukal. S průhledem jich moc není. Kdyby se vyráběl kompromis mezi Titanium 500 a Premium Blue, tedy ocelové pouzdro, černá cifr, černá keramická luneta a dýnko s průhledem, tak je to ideální kousek. Proč je to ještě nenapadlo?Protože by ty modré nikdo nekupoval. :-) Říkal jsem si to samé; být tam místo modré černá, tak by to bylo zuper.
orol Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Titanu není důvod se bát. Titan je velice příjemný a velice solidní...
stanky Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Četl jsem takové rozporuplné názory ohledně otěruvzdornosti titanu. Povrchová stálost prý taky není nekonečná. Ale nemám zkušenosti.
orol Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Titan je podle mých zkušeností VELICE odolný.Navíc nechladí na ruce takovým způsobem jako ocel.Já na titan nedám dopustit
xcmaniax Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Koukal jsi na Sinn 104? Nejsou to klasicke potapky, ale jsou prudce nositelne, maji super wr a pruhled. A obousmerne otocnou a podle meho nazoru v realnem zivote vic pouzitelnou lunetu.
number.beast Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Ty Sinn mě taky napadly, případně 556, ale to by musel o 10 k navýšit rozpočet. Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem number.beast
stanky Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Musím uznat, že ty Sinn 104 nejsou vůbec marný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se