Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čaute, mám aktuálně dilema, rozhoduju se mezi Seiko SARB035 a SSA303j1, vím že SARBy mají lepší strojek, u SSA se mi zas libi power rezerva. Jinak oba modely maj pokud se nepletu safir, pruhled na strojek, vodotesnost 100m, SARB navic lumi, ktera me ale az tak u takovych hodinek nerajcuje. Nemam tucha, jak je to s kvalitou zpracovani, predpokladam ze podobne, mozna SARB o neco lepe (alespon vnitrek). SSA uz jsem i mel na ruce, k SARB nevim kde se dostat, v obchodech moc nejsou :(

Nekdo nejaky zkusenosti nebo nazory? Budu rad za cokoliv, budou to moje prvni hodinky :)

Odesláno

Já mám/měl obojí, takže asi můžu srovnat :)

SSA303 jsou výrazně větší i vyšší. Modré ručky a rezerva nátahu jsou super a taky mají hezčí rotor. Sarby mají lepší sponu, není to taková plechařina jako u SSA. Sarby mají 37mm, tak aby ti nebyly malé :)

Odesláno

Myslím, že to je "větší" podívaná (hezčí rotor, rezerva, modré ručky) a pokud sis je už zkoušel, tak bych do nich šel. Sarby jsou fajn hodinky, mám je rád, ale jsou trochu "obyčejné" - to nemusí být úplně problém, ale jestli to budeš mít jako jediné a první hodinky, tak je SSA asi lepší volba :)

Takže směle do nich a pak se pochlub :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...