Powerslave Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Ahoj, dostaly se ke mě tyto hodinky.Nevíte někdo jestli je to originál případně jakou můžou mít cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Porovnej s fotkami na internetu. Asi víc ti tady stejně nikdo neřekne. Strojek vypadá si myslím vpohodě koukni na longines 13zn a uvidíš. Cena ?! Taková jakou je kdo za to ochoten zaplatit. Jak radí jiní, dej na aukro a cena je taková za kterou se to prodá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerslave Odesláno 13. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Té renovace jsem se docela bál abych se nedostal do stavu že budou sice "jako nové" ale sběratelsky naprosto bezcenné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 renovaciou na cene nestratia, toho sa neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerslave Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Jediné co by mělo cenu renovovat je ciferník protože pouzdro i stroj jsou OK(alespoň podle mě).Sice mi bylo nabízeno že se dá na původní ciferník všechno nově "natisknou" a i podle ciferníků co jsem vyděl je to jako nové ale už to není původní.Nebylo by lepší rovnou sehnat jiný ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 jj urcite radsej zohnat cifernik v lepsom stave ako renovovat povodnybtw odpišeš mi prosim na SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerslave Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 tw odpišeš mi prosim na SZ? Ano, musel jsem to promyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Jsou moc pekny. Oprav a nos je:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se