Přejít na obsah

Tag Heuer 2000 Chrono

Marcelus

Doporučené příspěvky

ahoj,

chci se zeptat, jestli někdo poradí?

našel jsem zde v inzerci tyhle heuery, které se mi líbí a poslal jsem v sobotu dotaz na prodávajícího, zda jsou ještě na prodej, ale zatím mi neodpověděl, i když byl včera přihlášen. Prodej uzavřen nevidím-pouze je tam z před dvaceti dnů uvedena rezervace.

Zajímalo mne ještě z jakého roku jsou tyto hodinky - nemáte někdo prosím tušení?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/105805-oris-williams-f1-tag-heuer-2000-chrono/?hl=%2Btag+%2Bheuer

díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se musím pochlubit-původně jsem vybíral Tissoty, chtěl jsem automaty a kdyby byly i chronografy tak bych byl rád ale netrval jsem na tom. Na to že bych mohl mít heuery automaty a chronografy, jsem ani vzhledem ke svým finančním možnostem ani nemyslel, ale od včerejška jsem hrdým majitelem těchto výše nabízených hodinek, čímž jsem si splnil svůj sen :-) Jsou to moje už druhý heuery - první jsem dostal od táty (heuer incabloc, made in France, manuální nátah, rok cca.1982),táta je kupoval v roce 83 v klenotách za cca. 3300,-kč :-) ty už nenosím, mám je schovaný v boxu s hodinkama.

Tyhle moje nový Heuery se mi fakt moc líběj, tak myslim že mám na hodně dlouho pokoj a hodlám je nosit na denní nošení, tak doufám že vydržej.

Odkaz ke komentáři

gratulace, tak se pochub i s foto, mozna by bylo lepsi v jinem vlakne ;)

Tak se musím pochlubit-původně jsem vybíral Tissoty, chtěl jsem automaty a kdyby byly i chronografy tak bych byl rád ale netrval jsem na tom. Na to že bych mohl mít heuery automaty a chronografy, jsem ani vzhledem ke svým finančním možnostem ani nemyslel, ale od včerejška jsem hrdým majitelem těchto výše nabízených hodinek, čímž jsem si splnil svůj sen :-) Jsou to moje už druhý heuery - první jsem dostal od táty (heuer incabloc, made in France, manuální nátah, rok cca.1982),táta je kupoval v roce 83 v klenotách za cca. 3300,-kč :-) ty už nenosím, mám je schovaný v boxu s hodinkama.

Tyhle moje nový Heuery se mi fakt moc líběj, tak myslim že mám na hodně dlouho pokoj a hodlám je nosit na denní nošení, tak doufám že vydržej.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...