Marcelus Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 ahoj,chci se zeptat, jestli někdo poradí?našel jsem zde v inzerci tyhle heuery, které se mi líbí a poslal jsem v sobotu dotaz na prodávajícího, zda jsou ještě na prodej, ale zatím mi neodpověděl, i když byl včera přihlášen. Prodej uzavřen nevidím-pouze je tam z před dvaceti dnů uvedena rezervace.Zajímalo mne ještě z jakého roku jsou tyto hodinky - nemáte někdo prosím tušení?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/105805-oris-williams-f1-tag-heuer-2000-chrono/?hl=%2Btag+%2Bheuerdíky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 (upraveno) Zřejmě jen nezavřel vlákno. Když vlezeš do zpráv, tak i poznáš, zdali si ji už přečetl. Jinak bych to tipoval tak na začátek 90.let, ale určitě tu buou zdatnější heueristé Upraveno 22. května 2017 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Jo ty TH budou asi prelom 80/90 let ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelus Odesláno 22. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 díky moc - škoda, ty by se mi moc líbily a za takovouhle cenu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelus Odesláno 27. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Tak se musím pochlubit-původně jsem vybíral Tissoty, chtěl jsem automaty a kdyby byly i chronografy tak bych byl rád ale netrval jsem na tom. Na to že bych mohl mít heuery automaty a chronografy, jsem ani vzhledem ke svým finančním možnostem ani nemyslel, ale od včerejška jsem hrdým majitelem těchto výše nabízených hodinek, čímž jsem si splnil svůj sen :-) Jsou to moje už druhý heuery - první jsem dostal od táty (heuer incabloc, made in France, manuální nátah, rok cca.1982),táta je kupoval v roce 83 v klenotách za cca. 3300,-kč :-) ty už nenosím, mám je schovaný v boxu s hodinkama.Tyhle moje nový Heuery se mi fakt moc líběj, tak myslim že mám na hodně dlouho pokoj a hodlám je nosit na denní nošení, tak doufám že vydržej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 gratulace, tak se pochub i s foto, mozna by bylo lepsi v jinem vlakne Tak se musím pochlubit-původně jsem vybíral Tissoty, chtěl jsem automaty a kdyby byly i chronografy tak bych byl rád ale netrval jsem na tom. Na to že bych mohl mít heuery automaty a chronografy, jsem ani vzhledem ke svým finančním možnostem ani nemyslel, ale od včerejška jsem hrdým majitelem těchto výše nabízených hodinek, čímž jsem si splnil svůj sen :-) Jsou to moje už druhý heuery - první jsem dostal od táty (heuer incabloc, made in France, manuální nátah, rok cca.1982),táta je kupoval v roce 83 v klenotách za cca. 3300,-kč :-) ty už nenosím, mám je schovaný v boxu s hodinkama.Tyhle moje nový Heuery se mi fakt moc líběj, tak myslim že mám na hodně dlouho pokoj a hodlám je nosit na denní nošení, tak doufám že vydržej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se