alois Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 nebo v okolí na servis automatů (ETA 2824) - seřízení a test vodotěsnosti, děkuji, Alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladenka Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Taky by mě zajímalo, nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Taky nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 V Plzni máš akorát Altmana, hodinářství Stanik. O ničem jiném nevím. Záleží s čím tam jdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Co jsem slyšel, tak ten starší hodinář u Altmana už není. Kde je Staník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Myslím že to je Frantiskanska ulice, kousek od náměstí, směr Potrefená husa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Tak u Staníka jsem byl a žádná hitparáda. Na obyčejný hodinky asi OK, ale lepší kousky bych tam nebral. Sakra, nechce si nějakej hodinář udělat dva druhy služeb? Prasárny za babku a lepší hodinky za adekvátní peníz s pšíslušným přístupem? Když mi chce vzít hodinky za sto litrů na ocelovej svěrák, mám chuť mu je vyrvat i s rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladenka Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 V 13. 12. 2017 v 9:35, Pavelpu27 napsal: . Na obyčejný hodinky asi OK, ale lepší kousky bych tam nebral. Sakra, nechce si nějakej hodinář udělat dva druhy služeb? Prasárny za babku a lepší hodinky za adekvátní peníz s pšíslušným přístupem? Když mi chce vzít hodinky za sto litrů na ocelovej svěrák, mám chuť mu je vyrvat i Rozšířit Ahoj, po dlouhé době, ale mám info z jiného vlákna a doporučení na tohoto pána nově od roku 2023 z Kaznějova - https://felixestetikus.cz/ Pan Staník, byl milý starý pán, na výměnu baterky dobrý, ale hodinář na lepší kusy to prostě nebyl. Navíc už zavřel, takže v Plzni hodinář jao takový zřejmě není. Ale Kaznějov je fakt kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se