Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přes konec roku byl trochu klid, ale už to zase začíná - závody a soutěže... Stačí mít doma závodnici a o víkendy je postaráno. V sobotu brzo ráno sraz před domem, převzít 2 - 3 závodnice od jejich rodičů (že jedou opravdu na závody a ne kolektivně jinam - to víte, lejtka se zapalují), a jede se na soutěž. Motor není slyšet (holky se od včerejšího večera kdy byly na tréninku neviděly), úči i kluci jsou ...píp, proboha co to posloucháš tati na tom rádiu za vykopávky (stačí že rokenrol tancujem, nemusíme ho poslouchat v rádiu), co to máš za rádio, že tam nejde napojit MP3, hele zase náš někdo předjíždí proč jedem tak pomalu, máme tam bej v 9 hodin na prostorovou zkoušku, doufám že nebudem bloudit jako minule, vezmeš nám tašky ? schováš nám mobily ? nedáš nám penízky na ..... , jak nám to šlo? ty porotci jsou nemožný, zase nadržovali domácím, nám to šlo ty tomu nerozumíš, to jídlo od mámy si sněz sám, už pojedem ? stavíme se v mekáči ? cože, tady není KFCčko ? (jak tu můžou žít ?), vzbuď nás před Prahou, holky musej prozvonit rodiče aby si je vyzvedli... dobrou noc a ráno mi vyper kostým a teplákovku - nezapomeň jen na 30 stupňů.. No a ráno musím vyluxovat auto - ty flitry z mejkapu tam vydrží do příštích závodů, jo ty jsou za 14 dní a vezme nás tam táta Martiny..

Taky máte závodníka - závodnici a podobné zkušenosti ?

Odesláno

Já jsem pár let závodil takže vím že je to náročné. Nadruhou stranu děcka mají pohyb a nějakou zálibua nesedí pořád u televize. Ale těch peněz co to stojí a pak že golf je drahý

Odesláno

Já tancoval folklór,jezdili jsme pochopitelně bez rodičů (17 let a víc)a bylo to taky náročný :drunk: Takový mejdany jsem od tédoby nezažil. Strážnice a různý festivaly...pití skoro zadarmo od pořadatelů.... :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...