Jixok Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 zdravím Vás jsem tu nový a když je ta možnost se podělit o radost z hodinek s podobně postiženýma lidma .tak si říkám proč ne ... moje nové Gravitymastery ze začátku jsem měl docela problém nastavit i třeba budík a tak ale nakonec se to podařilo a pochopil jsem jak to japonci mají vymyšlené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jixok Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Docela dlouho jsem přemýšlel a rozhodoval se mezi mudmastery a gravitymastery nakonec zvítězily tyto , na úkor funkcí jako teploměr barometr a výškoměr vyhrál design bez digitálu jen mechanika snad jsem se rozhodl správně když tak druhé budou můdy ... nebo ne ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Jsou perfektní, kde jsi kupoval? To nastavení se dá pochopit i bez návodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jixok Odesláno 20. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Kupoval jsem v nějakém on line shopu. Chtěl jsem přes ebay ale raději tady u nás. Upraveno 20. června 2017 uživatelem Jixok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se