Jixok Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 zdravím Vás jsem tu nový a když je ta možnost se podělit o radost z hodinek s podobně postiženýma lidma .tak si říkám proč ne ... moje nové Gravitymastery ze začátku jsem měl docela problém nastavit i třeba budík a tak ale nakonec se to podařilo a pochopil jsem jak to japonci mají vymyšlené Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jixok Posted June 18, 2017 Author Report Share Posted June 18, 2017 Docela dlouho jsem přemýšlel a rozhodoval se mezi mudmastery a gravitymastery nakonec zvítězily tyto , na úkor funkcí jako teploměr barometr a výškoměr vyhrál design bez digitálu jen mechanika snad jsem se rozhodl správně když tak druhé budou můdy ... nebo ne ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel23 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Jsou perfektní, kde jsi kupoval? To nastavení se dá pochopit i bez návodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jixok Posted June 20, 2017 Author Report Share Posted June 20, 2017 (edited) Kupoval jsem v nějakém on line shopu. Chtěl jsem přes ebay ale raději tady u nás. Edited June 20, 2017 by Jixok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts