kilosunky Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Zdravím, chcel by som sa dopátrať k pôvodnému vzhľadu a ročníku výroby.Poradíte? Foto v prílohe, značenie na strojčeku je DOXA S.A. a pod zotrvačkou je 18 1/2 - 2144.. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Hezké hodinky. Co se ti nezdá na vzhledu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Dík. Neviem či sú ručičky pôvodné, hľadal som na nete, no našiel som len podobné (s inými ručičkami).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Jestli jsou původní už asi nikdo s jistotou nezjistí, mně se zdají dobré a líbí se mi. Mají svítící výplň, možná že byla svítící barva i na číslech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 No, len hodinovka ma vypadaný stred (ostal len rámik ručičky).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 To se dá relativně snadno opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 A vedel by mi ešte nikto poradiť, kde zohnať retiazku na hodinky?Vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Jestli jsou původní už asi nikdo s jistotou nezjistí, mně se zdají dobré a líbí se mi. Mají svítící výplň, možná že byla svítící barva i na číslech.Podle me jsou zcela puvodni, lumi velmi pravdepodobne byla i v cislech, odpovida tomu ten font prazdnych cisel. Tehdy vetsinou slo koupit dany model hodinek s/bez lumi. S lumi jsou podstatne min caste u kapsacu. Moc pekne hodinky. Retizek Aukro, nebo Ebay... je toho dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se