Harwey Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 V 4. 9. 2017 v 9:05, kempo007 napsal: Tak to mě taky zajímá. Vzhledem, k tomu, že mám v plánu HELM Vanuatu anebo tyhle potápky, budu rád připraven na výši "výpalného"...u mna pred mesiacom kupovane Khuraburi bolo vypalne 58 E + 18 E pre DHL pri cene hodiniek 300 USD
kempo007 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 A dopravu jsi Helmu neplatil (30$)? Tak to se mám na co těšit ;-) ale co jsou to jen peníze, za ten zážitek,který mi hodinky umožní, to výpalné zaplatím. Slyšel jsem o nějakých fíglech s přeposílaním do UK, ovšem říkám si jestli by to stálo za to...
little_w Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 No tak ja osobne bych na figly s poslanim cehokoliv do UK nespolehal. Celnici tady jsou v poslednich zhruba dvou letech ostri jako britva a neunikne jim ani ona povestna mys.
Harwey Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Ano plus doprava este, takze celkovo o dost predrazene. Ako pise little_w colnici su nejako neoblomny. Mne nepomohlo ani to, ze som mal na sprievodke cenu len 70$.
kempo007 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Hodinky se mi zamlouvají velmi, ovšem co brouzdám na netu, našel jsem ještě HAMTUN. Zní to jako čínská provincie, ale je to microbrand z UK a začínám mít dilema - Tisell vs. Vanuatu vs. Hamtun. Kua, říkám to furt - nejhorší je, když má člověk možnost výběru Osobně nemám absoluitně žádný problém s kvalitní čínskou produkcí. jenže moje ideální hodinky jsou naprosto mimo moje možnosti. Vyhovuje mi šroubovací korunka na pozici 4 a možnost výměny lunety černá, ocelová. Výborná luminiscence a antireflex je samozřejmostí. A teď babo raď...
kempo007 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 V 6. 9. 2017 v 16:19, Harwey napsal: No co ti poviem, zober vsetky tri;) nakonec mně napadla ještě jedna varianta - potápky Seiko a trochu je dotvořit prostřednictvím Yobokies. Jediné co mi vadí, že v těch cenově rozumných dávají strojky, které neumožňují ruční nátah.
AKUC Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 V 6. 9. 2017 v 14:53, kempo007 napsal: Hodinky se mi zamlouvají velmi, ovšem co brouzdám na netu, našel jsem ještě HAMTUN. Zní to jako čínská provincie, ale je to microbrand z UK a začínám mít dilema - Tisell vs. Vanuatu vs. Hamtun. Kua, říkám to furt - nejhorší je, když má člověk možnost výběru Osobně nemám absoluitně žádný problém s kvalitní čínskou produkcí. jenže moje ideální hodinky jsou naprosto mimo moje možnosti. Vyhovuje mi šroubovací korunka na pozici 4 a možnost výměny lunety černá, ocelová. Výborná luminiscence a antireflex je samozřejmostí. A teď babo raď...z týchto 3 Tisell alebo trošku pritlač a kúp si Steinhart alebo trošku sa uskromni a ber SKX
code2 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 V 6. 9. 2017 v 14:53, kempo007 napsal: Hodinky se mi zamlouvají velmi, ovšem co brouzdám na netu, našel jsem ještě HAMTUN. Zní to jako čínská provincie, ale je to microbrand z UK a začínám mít dilema - Tisell vs. Vanuatu vs. Hamtun. Kua, říkám to furt - nejhorší je, když má člověk možnost výběru Osobně nemám absoluitně žádný problém s kvalitní čínskou produkcí. jenže moje ideální hodinky jsou naprosto mimo moje možnosti. Vyhovuje mi šroubovací korunka na pozici 4 a možnost výměny lunety černá, ocelová. Výborná luminiscence a antireflex je samozřejmostí. A teď babo raď... Ty hodinky HELM (Vanuatu) také nevypadají špatně. Co jsem pochopil tak je to brand z USA co vyrábí v Čině.
Harwey Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Kempo007: aky mas vlastne financny limit? Tie Tissely budu asi rychlo vypredane, ak chces rovnaky vzhlad tak Steinhart s etou, ako pise AKUC, Helm mam, je to made in China so Seiko, hamtun tiez dobra volba. Tych mikrobrandov mas mraky, cim dalej sa v tom budes vrtat, tym tazsie sa ti bude vyberat. Pozri si este Gerlach z polska, maju pekne hodky.
code2 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Harwey: Máš někde vlákno o těch Helm? Jak jsou přesné? Lumi je prý hodně dobrá.
Harwey Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Tutohttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95390-helm-vanuatu/&do=findComment&comment=1982618
kempo007 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Ahoj, strop mám 10tyček max. a chci potápky, kde mám možnost jisté formy individualizace. Pokud mi nevyhovuje luneta,chci tam dat jinou, ručičky jakbysmet a o tahu ani nemluvě. HELM je z těch třech nejlepší volba,ovšem mám obavu jak se na mně vyřadí celníci a pošta. Ještě byly ve hře Deep Blue,ale nabídka atomictime je trochu omezená.Pokud by byly s tritiem něco bych přitlačil.Zase Marathon je už extrém,rozměrově i finančně-bavím se o mechanikách.
Harwey Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Najlepsiu individualiziu mas asi pri seiko. Tam je xmilion moznosti. Dalsou moznostou su vostoky.
AKUC Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 V 7. 9. 2017 v 18:00, Harwey napsal: Najlepsiu individualiziu mas asi pri seiko. Tam je xmilion moznosti. Dalsou moznostou su vostoky.ako píše HARWEY keď tunovať a individualizoavať tak Seiko,písal som vyššie SKX ,možnosti napr tu :http://www.dagazwatch.com/apps/webstore/https://www.dlwwatches.com/collections/ceramic-bezel-insertsmožností je až až,každopádne jednoznačne najlepšie východisko ... samozrejme treba sa rozhodnúť čo vlastne chceš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se