Petr34 Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Ahoj jak jsou na tom tyto hodinky s vodotěsností doo 100m, je tam dvojité těsnění. To znamená jsou částečně vodoodolnéi pokud kourunka není zcela zašroubovaná?I pokud korunka není zašroubovaná ale je ještě povysunutá? Výměna komplet těsnění stojí cca 3000kč stačí cca odhadem jednou za 4-5let provést?V případě testu tlakovnky která je i za x let ok, není to spíš jen tahání peněz a nebo spíše jistota navíc?Děkuju za reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 I takove havarijni pojisteni je jen tahani penez z lidi. A kolik z nas to ma, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr34 Odesláno 1. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 To máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Jinak jsem presvedcen, ze pokud hodinky nevystavujes casto agresivnejsimu prostredi (slana voda apod.), nechystas se potapet, tak na obcsne plavani, sprchu.... musi pretesneni po 5 letech bohate stacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr34 Odesláno 1. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Díky a jak je to kluci s tou korunkou prý je těsnění i nějak na konci, takže částěčně těsní i při vyšroubované a povysunuté korunce. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Trochu to těsnit asi bude, ale moc bych na to nespoléhal. Proč to vůbec řešíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr34 Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Při návštěvě servisu mě řekli, že se nemusím bát že mají hodinky dvojité tesnění a těsní i pokud není korunka plně... Což mě nějak upoutalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 No hele, sice jde očividně o sbírání 50ti příspěvků k prodeji, ale aspoň to vypadá trochu inteligentnějc, než co tady předvádějí jiní případi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr34 Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Jo i tak se do dá řict. Každopádně při testu vodotěsnosti mě to řekli přímo v Carollinu že mají dvojíté těsnění že není potřeba mít strach kdyby se korunka uovlnila, ale že třeba Submarineri maji trojite...Ano trosku jsem nahanel prispevky protoze za ty roky jsem mel malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 To je fakt smutný to přiznat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se