kozomelec Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Ahoj, chystám se koupit svoje prvotiny. Strop je 10 tis. Moc se v tom nevyznám, takže se obracím na Vás. Doporučeny mi byly hodinky Steinhart či Archimede, bohužel se mi nelíbí designem. zeppeliny se mi líbí orpavdu moc moc moc. Chchi se zeptat, jestli je to taková katastrofa, jako jsem se tu někde dočetl, nebo jestli je to v dané kategorii kvalita za rozumnou cenu. Měl by tam být strojek Miyota 9132, je kvalitní? Pokud byste přípradně věděli o kvalitních hodinkách za stejnou cenu s velmi podobným designem, sem s nimi. Budu rád za každou radu. Děkuji Hodinky zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Hodinky to nejsou špatné. Aspoň parametrově. My je zatím prodáváme chvilku, takže ti nemůžu říčt, jak jsou na tom kvalitativně, ale věřil bych jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Designem podobné jsou třeba Junkers se stejným kalibrem a navíc mají lumi ciferník https://shop.junkers.de/en/junkers-6160-5-spitzbergen-f13.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se