Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

byl jsem obdarován pánskými hodinky Tag Heuer Link CJF2110 YL9661 s automatickým strojkem ETA 7750, kalibr 16. Černý číselník.Průměr 42mm.Koupeny v Německu 2475 Euro. Na lunetě hodinek není stupnice tachometru. Což mě dost

zarazilo a mrzí. Na www.tagheuer.com se tyto hodinky nenachází ani v kolekci. Jen na ruce Tigera Woodse který jim dělá reklamu. Chtěl jsem se tedy zeptat, proč na lunetě není stupnice tachometru? Je to nějaká limitovaná série? A jestli se popřípadě dá luneta nahradit za lunetu s tachometrem (čísly) což se mi zdá atraktivnější. A kolik strojek ETA 7750 kalibr 16 má kamenů. Děkuji Jarda

post-2804-1202239246.jpg

Odesláno (upraveno)

Nejedna se o zadnou limitku, v lonskem roce jeste byly ve standardni kolekci (jen me zarazi ta uvedena reference).

Tedy pokud jsou to ony: http://www.gemnation.com/watches/Tag-Heuer-Link-NEW-81.html

Luneta je pokud se nepletu soucasti pouzdra bez moznosti vymeny. Neresil bych to, prave naopak, ta ciselna luneta se Ti drive okouka, mel jsem na ruce oboje. Jsou to pekne hodinky. Gratuluju. Kde se takove davaji ??? :D

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno
  jardik74 napsal:
Dobrý den,

byl jsem obdarován pánskými hodinky Tag Heuer Link CJF2110 YL9661 s automatickým strojkem ETA 7750, kalibr 16. Černý číselník.Průměr 42mm.Koupeny v Německu 2475 Euro. Na lunetě hodinek není stupnice tachometru. Což mě dost

zarazilo a mrzí. Na www.tagheuer.com se tyto hodinky nenachází ani v kolekci. Jen na ruce Tigera Woodse který jim dělá reklamu. Chtěl jsem se tedy zeptat, proč na lunetě není stupnice tachometru? Je to nějaká limitovaná série? A jestli se popřípadě dá luneta nahradit za lunetu s tachometrem (čísly) což se mi zdá atraktivnější. A kolik strojek ETA 7750 kalibr 16 má kamenů. Děkuji Jarda

Zrejme se jedna o hodinky ze starsi kolekce. Napriklad me se libi vic ... tak ci onak gratuluji k hezkemu darku :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...