dehyd Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 ...náhodou, já si myslím, že Naith je super-racionálně fungující psychotronik. Tajemná energie mu nemilosrdně zablokuje jakékoli snahy o mechaniku, takže výsledkem je nákup praktickýh kvartzek za 15 stovek po poradě s manželkou. Narozdíl od nás, nevyléčitelných "těžkých závisláků" a "chrono-neurotiků", Naith ušetří spoustu peněz a zůstává přitom nejspíš v naprosté pohodě.
watch Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 To Naith Ty tvoje stare CASIO VDB 100 jsou vodotesne do 30 nebo 100 metru? Ty Junghansky se mi take libi ale 30 m neni to prave. Vlakno http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1100 o vodotesnosti hodinek je v tomto ohledu zajimave. Pred prectenim tohoto vlakna jsem povazoval 5ATM za absolutne dostacujici. Ale ted bych se u drahych nebo nenahraditelnich hodinek bal.
Chronomag Odesláno 29. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2006 Tak mi už dorazily. Koupil jsem je tuším ve středu, v pátek dorazily a jsou fakt moc hezké. Asi o nich něco malého napíšu Koupil jsem je přes německé eBay u německého hodináře www.neue-uhr.de (na webu má prd, má tady něco: http://unsereartikel.de/1325/g1_0.html), včetně poštovného za 181 euro (nedražil jsem, prostě jsem je chtěl hned, takže Buy Now rulezzz), doporučená MOC je 199 euro (bez dopravy). Je třeba dát bacha na jednu věc, o sto euro dražší mají safírové sklíčko, čehož jsem si nevšiml, bral bych je spíš. Na druhou stranu sklíčko je uložené v ocelovém rámu, který vystupuje nad něj, takže můj nejčastější probém, že hodinkama zadrhnu někde o zeď, by to mohlo řešit. Ta ocel je ve skutečnosti mírně tmavší, než na obrázku, není to ale na škodu. Krásné je azurové podsvícení. Samozřejmě na prodkém světle či ve tmě jsou nečitelné, ale čudlík podsvětlení je bokem, takže se snadno nahmátne a nesplete.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2006 Ne aby tě napadlo mi je někdy ukazovat, taky bych se nemusel udržet! Nechci utratit pět tisíc za další hodinky Jaké je balení a krabička? Taky je na nich tak solidní řemen jako na mých Apollo?
Chronomag Odesláno 29. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2006 Krabička je hezká, vkusná, nedrahá - takový tmavě zelený tvrdý karton, z něj udělané stěny o síle cca centimetru, vyložené koženkou. na dvěstě teuro je to OK. řemen poctivý, jemný, dobře udělaný. Má jemnější mělčí kresbu, než ten tvůj podle fotek. K hodinkám hezky sedí. A to víš, že ti je ukážu, však jsi mi to ty zavařil...
Naith Odesláno 2. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2006 ...náhodou, já si myslím, že Naith je super-racionálně fungující psychotronik. Tajemná energie mu nemilosrdně zablokuje jakékoli snahy o mechaniku, takže výsledkem je nákup praktickýh kvartzek za 15 stovek po poradě s manželkou. Narozdíl od nás, nevyléčitelných "těžkých závisláků" a "chrono-neurotiků", Naith ušetří spoustu peněz a zůstává přitom nejspíš v naprosté pohodě. Hehe to jsi mě pobavil. Teď něco k té Super racionální psychotronii. Ty jsme vybrali proto, abychom to ověřily, zda je to tak i nadále. Nechci riskovat, že by to odnesli opravdu kvalitní hodinky. Bylo by mi jich líto. Nemyslím si, že bych cosi vyzařoval, ale spíše jsem měl smůlu a byla to jen náhoda, ale jak můžu vědět, že mě opustila ?!?;-). Jinak mám rád digitálky i mechaniky a VDB-100 chybělo k dokonalosti už jen podsvícení displaye a propojeni s PC. To Watch... nevim, znažil jsem se to zjistit, ale jediné co je na nich uvedeno je to, že jsou vodotěsné a manuál už nemám. Pochybuji, že to bude více jak 30m už vzhledem k jejich určení, ale koupání a mytí přestály bez úhony. Jinak nenahraditelné asi jsou... skutečně nic podobného jsem už neviděl. To chronomag : výstupující rám u Junghans to opravdu vyřeší, protože moje jej měli a díky tomu umřel dotykový display až po 12 letech. Na druhou stranu ten rám pak vypadal děsivě. Jsem zvědav na článek o nich .
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Co si myslite o novych digitalkach Ventura Sigma:
Chronomag Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 To chronomag : výstupující rám u Junghans to opravdu vyřeší, protože moje jej měli a díky tomu umřel dotykový display až po 12 letech. Na druhou stranu ten rám pak vypadal děsivě. Jsem zvědav na článek o nich . Už je na www.chronomag.cz
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 To chronomag : výstupující rám u Junghans to opravdu vyřeší, protože moje jej měli a díky tomu umřel dotykový display až po 12 letech. Na druhou stranu ten rám pak vypadal děsivě. Jsem zvědav na článek o nich . Už je na www.chronomag.cz Pekne hodinky za rozumnou cenu. Zatim odolavan pokuseni, zatim....
odklizec Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 To chronomag : výstupující rám u Junghans to opravdu vyřeší, protože moje jej měli a díky tomu umřel dotykový display až po 12 letech. Na druhou stranu ten rám pak vypadal děsivě. Jsem zvědav na článek o nich . Už je na www.chronomag.cz Krasne hodinky! Jak nemusim quartzky, nejake pekne digitlaky mne porad lakaji. Napriklad Ventura V-tec se mi velmi libily ale kapku drahe na digi. Tyhle junghansy jsou moc pekne. Jak je to s tou citelnosti na svetle? Koupil jsi je s kozenym remenem? To je asi nejaky jejich vlastni design a rozmer, takze s vymenou by mohl byt casem problem?
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Skoda, ze jsou ty Ventury tak drahe. V-tec alfa se mi libi lepsi nez ty nove V-tec sigma. Podle webu si dela Ventura vsechno sama, dokonce i vyrobu, vyvoj a programovani tech digitalnich "strojku". Ted dokonce bude Ventura bez baterky s alternativnim zdrojem energie. Bohuzel financne to bude daleko nad hranici mych cenovych predstav pro digi.
odklizec Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Jinak celkem by mne zajimalo, proc treba seiko s jejich kinetixem nedela nejake pekne digitalky? To je celkem pekny princip, ze pohyb nabiji akumulator. Je to jako takovy automaticky quartz a vydrz (udrzeni energie) kapacitatoru by mela byt nejakych 20-30 let. Podle mne by to snad digitalky mohlo utahnout..a nebo taky ne? Jinak ty alphy prodaval sveho casu Roy na RLTWaches a byla tam tehdy dost dobra cena. Tusim nejaky 350-400 liber nebo tak nejak. Samozrejme zmizely jako vitr
odklizec Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 to chronomag.. Cetl jsem na rlt foru, ze nejaky clovek mel problem s automatickou synchronizaci casu pomoci (mega 1000) vysilace v nemecku. Pritom ostatni Junghansy co ma, byly OK. Jak ti synchonizuji?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se