dido Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 Na stranke http://www.21jewels.com/ maju v akcii tieto Citizeny za 179 USD. Dobra cena, akurat ze o tych hodinkach nic neviem a podla stranky citizenu sa ani nevyrabaju. Mozete mi to vysvetlit? inac super cena, ale nejaky hacik v tom bude no neviem aky.
dehyd Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 >>>dido: mnoho serverů stále nabízí modely, co už se třeba roky nevyrábějí, tak je na oficialních stránkách výrobců nenajdeš - není to nic neobvyklýho. Jestli se ti líběj, tak bych do toho bez obav šel. Pochybyju, že bys u Citizenu narazil na podvrh.
dido Odesláno 26. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 Lenze o nich sa nikdy nic nepise ani cez googla nic nenajdem je to nejake divne, mozno maju preklep
ondrej Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 Hledej jen Citizen BJ7017 ... to co je za pomlčkou je označení verze. Liší se většinou podle států / regionů, pro které byly hodinky určeny. Jestli jsem to pochopil tak to nejsou ty co se seřizují rádiovým signálem, takže ti ten region může být ukradený...
dido Odesláno 26. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 No lisi sa aj tym ci to ma kokovy remen, kozeny, alebo gumeny.
dido Odesláno 26. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 a este aj tym ci to ma safirove sklicko. Z tohoto neviem naozaj nic a nechcel by som aby mi prisiel nejaky uplny basic
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se