Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Když jsem se konečně rozhodl koupit si poprvé v životě pořádný hodinky, tak si zase nemůžu vybrat. V užším výběru mi nakonec zůstaly tyhle dva kousky od firmy EDOX:

post-2814-1202479308.jpg

post-2814-1202479114.jpg

Oboje jsou automaty ze série Les Bémonts, safírové sklo, 50m VT, ty druhé mají i měsíční fázi (využije to člověk k něčemu?..). Nejvíc se mi na nich líbí, že jsou relativně tenké. Cena ve slušném kamenném obchodě v Abu Dhabi (po menším smlouvání) by byla 680 a 1050 USD. Co myslíte, stojí za to? Na webu www.edox.cz jsou uvedeny ceny podstatně vyšší. A ještě dotaz ke koženému řemínku/tahu - mají buď klasický nebo kombinovaný s kovovým zacvaknutím. Ten druhý se mi líbí víc, ale vydrží ?? Díky za názory, jsem úplný laik. :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Jířa
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Myslím, že Ti tady kolegové poradí určitě dobře :) A určitě to nebudou Tvé poslední hodinky :D

EDOX to nutně být nemusí, ale nechtěl bych nějaký velký a vysoký cibule :sad01_anim: , spíš něco menšího a elegantního na pohodlný nošení každý den do práce a večer do hospody... :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

ten den v týdnu na druhé fotce vypadá opravdu lákavě :) .........

Odesláno (upraveno)

Jířa: Do hospody Edoxy nééééé, Zkus tady chvíli brouzdat po fóru a něco vybereš. Zatím se zkus mrknout na obchod od zdejšího strašně ochotného člena, který Ti jistě rád poradí a pomůže-kubson. Nemá smysl o něm něco říkat, je to jasná jednička!!! www.chronoshop.cz Co takhle nějaká krásná Seika nebo od Hamiltonu Jazzmaster??? To jsou krásné hodinky, jsou to určitě elegantní hodinky do práce. Za peníze, co stojí EDOXY koupíš krásné Hamiltony-Jazzmaster a ještě si koupíš nějaké decentní automatky do hospody, kde je třeba můžeš polít od pivka a nebude Tě to tak moc mrzet :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  baza napsal:
no to nevěřím vlastním očím to si někdo dělá legraci :sad01_anim:

nechápu jak může dát výrobce na web takovouhle promo fotku... to mi fakt hlava nebere :sad01_anim:

Odesláno
  YPO napsal:
ten den v týdnu na druhé fotce vypadá opravdu lákavě :) .........
Snad by ti nevadilo, že je na oficiální fotce hodinek den na půl cesty ... ;)
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  Peta-Biker napsal:
Jířa: Do hospody Edoxy nééééé,

Máš jeden jediný důvod pro Tvůj zoufalý výkřik, strašně rád bych si ho přečetl ! Pro Tvou informaci, Hamilton jsem měl, ale pokud bych si měl vybrat, tak bych si zvolil jednoznačně Edox.

Přečetl jsem si pečlivě Tvé příspěvky a pokud jsi měl na mysli Seiko, která tak vehementně nabízíš doufám, že jsi nechtěl doporučovat 20-30 let ojeté modely, pokud Seiko v rozumné cenové hladině potom připadá do úvahy model Brightz se slovutným kalibrem .

Závěr, Jířo zůstaň u Edox.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
SNOW: Nemám nic proti firmě EDOX, jen si nemyslím , že jsou to hodinky do hospody, to jsem se snažil říct. A že za uvedené peníze bych volil něco jiného, toť můj názor.

No já bych právě chtěl pozvednout úroveň českých hospod, tak proč nezačít u kvalitních hodinek? :rolleyes: U nás "Na Děkance" by to to už fakt potřebovalo trochu zkulturnit...

Návštěvník tolja
Odesláno
  Jířa napsal:
Když jsem se konečně rozhodl koupit si poprvé v životě pořádný hodinky, tak si zase nemůžu vybrat. V užším výběru mi nakonec zůstaly tyhle dva kousky od firmy EDOX:

Oboje jsou automaty ze série Les Bémonts, safírové sklo, 50m VT, ty druhé mají i měsíční fázi (využije to člověk k něčemu?..). Nejvíc se mi na nich líbí, že jsou relativně tenké. Cena ve slušném kamenném obchodě v Abu Dhabi (po menším smlouvání) by byla 680 a 1050 USD. Co myslíte, stojí za to? Na webu www.edox.cz jsou uvedeny ceny podstatně vyšší. A ještě dotaz ke koženému řemínku/tahu - mají buď klasický nebo kombinovaný s kovovým zacvaknutím. Ten druhý se mi líbí víc, ale vydrží ?? Díky za názory, jsem úplný laik. :crying_anim02:

Ty ceny jsou velmi přátelské, ale já bych měl problém s tvarem pouzdra. Třeba je to tím, že fotky nezachycují tvar pouzdra z boku (profil?). Působí na mne moc těžkopádně, kolem číselníku je spousta zbytečné hmoty v podivném tvaru.

Odesláno
  tolja napsal:
Ty ceny jsou velmi přátelské, ale já bych měl problém s tvarem pouzdra. Třeba je to tím, že fotky nezachycují tvar pouzdra z boku (profil?). Působí na mne moc těžkopádně, kolem číselníku je spousta zbytečné hmoty v podivném tvaru.

Díky za všechny odpovědi, začínám si pomalu tříbit názor. Pokud najdu jiné kvalitní hodinky, které budou podobně nízké a budou se mi líbit na první pohled, tak do toho půjdu (a nemusí to nutně být EDOX). Tak se ještě chvíli porozhlédnu kolem a kdybyste měli nějaké další typy - šup sem s nimi!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...