Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Romane vzdyt ty jsi to vyjadril take slusne, kdybych byl na netu vecer napsal bych neco podobneho.

Lukasi neuvedomil jsem si ze pravidlo 50 prispevku plati i pro nakup, ja to nikdy zkraje nevyuzil. Kdybych to vedel, nabidl bych ti ze dam inzerat za tebe a odkazem na tebe, jak to tu bezne chodi aby se neporusovali pravidla. Nic si z toho nedelej, ja prvni mesic taky parkrat slapnul do hovna. Prostuduj pravidla, precti alespon aktualni vlakna a prispevky sbirej treba v sekci humor. A pouzivej napred vzdy funkci hledat. Nektere starousedliky nakrknou opokujici se stupidni prispevky ve vecnych vlaknech, ani se jim nedivim.

Odesláno
Romane vzdyt ty jsi to vyjadril take slusne, kdybych byl na netu vecer napsal bych neco podobneho.

Lukasi neuvedomil jsem si ze pravidlo 50 prispevku plati i pro nakup, ja to nikdy zkraje nevyuzil. Kdybych to vedel, nabidl bych ti ze dam inzerat za tebe a odkazem na tebe, jak to tu bezne chodi aby se neporusovali pravidla. Nic si z toho nedelej, ja prvni mesic taky parkrat slapnul do hovna. Prostuduj pravidla, precti alespon aktualni vlakna a prispevky sbirej treba v sekci humor. A pouzivej napred vzdy funkci hledat. Nektere starousedliky nakrknou opokujici se stupidni prispevky ve vecnych vlaknech, ani se jim nedivim.

Ahoj Cody,

dekuji jeste jednou za tvoji reakci. Nechtel jsem chranbuh nekoho urazit nebo poskodit. Vubec jsem se nechtel chovat neomalene. Pokud se to nekoho dotklo, tak se uprimne omlouvam. O tomto foru jsem se doslechl od znameho a jsem jim uplne nadsen. Dozvedel jsem se uz spoustu zajimavych veci. Priste ale urcite budu postupovat jinak.

Odesláno

Jinak jsem se chtel zeptat k tematu. Videl jsem na netu 2 typy Fliegru B-Uhr. Jedny s vnitrnim hodinovym kruhem a jedny bez. Jaky byl mezi nimi rozdil? Laco na svych strankach prodava pouze ten s jako 42mm Automatic. Vysvetli mi to prosim nekdo?

Odesláno
Laco prodává oba.. (pokud jsem tedy správně pochopil co tím hodinovým kruhem myslíš) :) viz. první a čtvrtý kousek z leva do prava v tomto vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=12412

Ahoj,

omlouvam se za terminologii. Byl v tom nejaky rozdil? Treba jestli piloti meli tento typ a navigatori jiny? Jinak kdyz jsem videl tvoji zbirku, tak se mi malem zastavilo srdce. Jedno slovo. Nadhera. :thumbsup_anim:

Jinak moje manzelka by me asi zabila, kdybych mel neco podobneho doma

Odesláno (upraveno)

Nemám manželku a proto je na tom snímku jen zlomek :D Nevím, zda nebyl nějaký původní záměr , ale v praxi žádný zjevný rozdíl nebyl... ..

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno
Nemám manželku a proto je na tom snímku jen zlomek :D Nevím, zda nebyl nějaký původní záměr , ale v praxi žádný zjevný rozdíl nebyl... ..

Dekuji za vysvetleni. Jeste bych se chtel zeptat co je to za hodinky prvni dole z leva? Ty bile na cernem kozenem tahu. Moc pekne.

Jeste abych priste nevypadal jako blb. Jak se spravne jmenuje ten vnitrni cifernik?

Odesláno
Jinak moje manzelka by me asi zabila, kdybych mel neco podobneho doma

Delej to jako ja. Kdyz uz nejeke priznam, mam tento postup. Vyber hodinky v eshopu nebo v prodejnim vlakne Chronomagu a uloz stranku. Pak ji treba ve FrontPage (bejva s Office) edituj. Edituj hlavne cenu, neni od veci nektere prispevky upravit aby se zdalo ze kupujici ma malarii a ostatni jsou bez penez a na tebe usmalo stesti ze jsi tak rychle reagoval. Pak stranku uloz. Pak uz jen staci predstirat nadseni a delat prekvapeneho a zvolat :

No pojd se podivat, tady nejakej blazen prodava valecne Laco za 1500kc. Prej strzene pero, to mi pan Novak opravi za stovku... Vzdyt maji cenu asi 5x vetsi... Jeste ze jsem zareagoval...

Sice budes za blazna, ale za blazna kterej si hraje a nezlobi a moc to nestoji! Hlavne pritelkyne nesmi bejt z IT, aby si nevsimla, ze adresa nahore v prohlizeci nesmeruje do webu ale na C:

Odesláno
Delej to jako ja. Kdyz uz nejeke priznam, mam tento postup. Vyber hodinky v eshopu nebo v prodejnim vlakne Chronomagu a uloz stranku. Pak ji treba ve FrontPage (bejva s Office) edituj. Edituj hlavne cenu, neni od veci nektere prispevky upravit aby se zdalo ze kupujici ma malarii a ostatni jsou bez penez a na tebe usmalo stesti ze jsi tak rychle reagoval. Pak stranku uloz. Pak uz jen staci predstirat nadseni a delat prekvapeneho a zvolat :

No pojd se podivat, tady nejakej blazen prodava valecne Laco za 1500kc. Prej strzene pero, to mi pan Novak opravi za stovku... Vzdyt maji cenu asi 5x vetsi... Jeste ze jsem zareagoval...

Sice budes za blazna, ale za blazna kterej si hraje a nezlobi a moc to nestoji! Hlavne pritelkyne nesmi bejt z IT, aby si nevsimla, ze adresa nahore v prohlizeci nesmeruje do webu ale na C:

Zajimavy navod. Ona by mozna ani tak neresila cenu, ale co s nima budu delat, apod.

:gun_bandana:

Odesláno

No pojd se podivat, tady nejakej blazen prodava valecne Laco za 1500kc.

Tyhle by se mi libily. Daj se nekde originaly jeste vubec sehnat? Predpokladam, se jich moc nezachovalo.

Odesláno
No pojd se podivat, tady nejakej blazen prodava valecne Laco za 1500kc.

Tyhle by se mi libily. Daj se nekde originaly jeste vubec sehnat? Predpokladam, se jich moc nezachovalo.

Je jich spousta, cena většinou kolem 50 - 60 000 pokud jsou v takovém stavu jakštakš :) ošuňtělé, ale relativně jdoucí... Co s nima? :)

Odesláno
Je jich spousta, cena většinou kolem 50 - 60 000 pokud jsou v takovém stavu jakštakš :) ošuňtělé, ale relativně jdoucí... Co s nima? :)

Zajimavy sberatelsky artikel, ale je to docela raketa.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...