Přejít na obsah

Varadero

Členové_50
  • Příspěvky

    233
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Návštěvy profilu

5 726 zobrazení profilu

Varadero's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Tak to nemá chybu. K nim jsem zatím ještě nevyrostl.
  2. Ahojte, tak nakonec se bude smát třetí v zadu a půjdu do Nomos Zurich blaugold. Včera jsem jel náhodou přes Glashutte a zcela náhodou jsem se zastavil v jejich prodejně a sedí perfektně, takže objednány přes Chrono24, tak to snad dopadne. Uchvátila mě ta barva cifru a řemen z kordovánu taky nemá chybu, takže děkuji za rady.
  3. Tak Portofina jsou pěkné. MI určitě hodně vysoký, ale je to jen Sellita, že?
  4. Tak ChW ma dokonce 43. Je to docela dost, ale mel jsem uz 44 a v pohode se nosili. A v tomto pripade u obou je pouzdro opravdu vyplnene strojkem, takze to akceptuju. Bilou verzi hodinek ke kosili uz mam. Mam jen trosku strach u ChW, ze nevyrabi moc dlouho. Sice je fine mit na ruce neco co nema kazdej trouba zvysujici si svoje ego pomoci MI, ale nechci je potom posilat vice na servis nez je nosit. Preci jenom ta cena za inhouse je docela nizko.
  5. Vycházím s ceny shopu chw - cca 1800 EUR FC Koscom Praha - 2500 EUR Nomos store - 3200 EUR
  6. Tak ten Nomos je také moc pěkný. Ale ta cena už je trošku jinde
  7. Ahojte, které hodinky by jste vybrali ke košili a obleku, ale někdy i bez něj. Oboje inhouse. Podobná velikost. Prosím i subjektivní názory. Případně nějaké alternativy v podobné cenové hladině?
  8. Varadero

    Tasso

    Me samotnemu nijak vyjimecne nepripadaji, ale ja se v cibulich nevyznam. Proto jsem to dal sem, abych se pripadne dozvedel neco zajimaveho od lidi co vi mnohem vice jak ja, ale bohuzel uz jsem tady dlouho nebyl, tak jsem nevedel, ze se to nema. Takze zkratka zajimave nejsou. Diky za informace.
  9. Varadero

    Tasso

    foto stroje udelam odpo. Jsou zlate. A jdou. Nejde mu ani tak o cenu. Jen jestli jsou nejak nebo necim vyjimecne.
  10. Zdravim vas. Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo neznate tyhle cibule. Donesl mi je kamarad, ze je zdedil po dedovi a chtel by vedet co ma doma. Predem dekuji za odpovedi. Omlouvam se za kvalitu fota.
  11. Ahojte. Neznate nekdo tuhle znacku? Jake pouzivaji strojky, apod.?
  12. Zdravim, prislo mi z nemecka od Petera Pfeiffera , ze jdou do vyroby repliky B Uhr Lacher s manualnim natahem ve velikosti 55mm. 50ks od typu. Pokud ma nekdo zajem, tak muzete objednavat nize: http://www.lacher-shop.de/e_shop/index.php...amp;language=en
  13. Ja vim, ze splnuji. To mi ale chce koupit ona a nedam to takhle rychle dohromady. On tam ma limitovanou dobu nabidky. Chce mi to koupit az k narozeninam. Drive mi to neda. Dovedes si predstavit takovehle hodinky doma a nenosit je?
×
×
  • Vytvořit...