code2 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Tyhle hodinky tu nemají vlákno, tak vytvářím protože za pár dnu se objeví u mne doma, v podstatě je to nejlevnější varianta jak se dostat k výškoměru/barometru a teploměru: Specifikace, recenze zde: https://hodinky.heureka.cz/casio-sgw-300h-1a/specifikace/#section Nemáte někdo tyto hodinky? Jak přesně funguje výškoměr? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
code2 Posted August 17, 2017 Author Report Share Posted August 17, 2017 Ještě foto pro představu Link to comment Share on other sites More sharing options...
deafslap Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Já je mám, ale jak je přesný výškoměr nevím, přepočítává výšku ze změny atmosférického tlaku, takže když vyjíždím na kole, musím to vždy nastavit (vím výšku výchozího bodu), to se mění podle tlaku hodně. Pak to ukazuje celkem konzistentně ale přesnost jsem nikdy nekontroloval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
code2 Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 Přesnou výšku zadáváš dle GPS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deafslap Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Ano, já vesměs vyjíždím z jednoho bodu, tak si ji pamatuju, ale je to podle GPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts