sumec Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Bude tak někdo hodný a řekne mě co to mám doma?Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sumec Odesláno 12. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2008 To tedy nebude.....nemám tam registraci.Tyhle hodinky jsem zdědil a pouze mě zajímá co jsou zač.
Ciferník Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Vintage hodinky Helvetia, ať už kapesní nebo náramkové, potkávám celkem často a většinou je to z technického hlediska takový nějaký solidní průměr - ani levný šunt s pár kameny (nebo bez kamenů), ani nic bůhvíjak superprecizně vyrobeného a poladěného. To bude zřejmě pravda i pro tyto hodinky, ačkoliv si nám nepředvedl strojek. Prostě takové docela normální kapesní hodinky s pozlaceným pouzdrem v pěkném stavu, řekl bych.
Max2 Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Jak tikají hlasitě? Mám podobné IWC a jedou skoro jako budík..
sumec Odesláno 4. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2008 (upraveno) Jak tikají hlasitě? Mám podobné IWC a jedou skoro jako budík.. Tikaj krásně....tady je foto strojku. Upraveno 4. července 2008 uživatelem sumec
Dodaes Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Ak ti niečo hovoria, tak to stačí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se