blazonko Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 bol som dnes v jednom klenotnictve v anglicku bo tu aj pracujem a maju vybornu zlavu na 3 druhy citizenou. jedny uz vlastnim ale te sa nedaju prehladnut. chcem aby ste mi povedali svoj nazor a poradili ktore. ceny vsech 3 su stejneeee: a pozriem si kazdu kritiku ktoru mi napisete. viem ze su tu odbornici na te hodinky tak preto pisem. na to klik stoji u nas a stoja tu tak to je superrr. v patek si chem ist ich kupit len ktore len jedny tak poradte. budem rad a dakujem ze ste si to pozreli.
golfik Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 co člověk to názor.takže je rozeberu : č.1 z dalky jsou velice podobne značce Oris carlo coste č.2 na muj vkus dost nevyrazne spise pro děti nebo do přírody na kolo č.3 taky dost sportovni verze hodinek,připominajici festina tour de france Osobně bych si koupil Citizen nighthawk, ale pokud neni možnost jiných šel bych do č.1 Ale to je můj osobní názor...zhlediska vzhledu
blazonko Odesláno 12. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2008 no viet te vsetky su za skvelu cenu tak urcite jedny uz musim kupi sice uz vlastnym jedny BJ7010-59E Nighthawk Eco-Drive ale za 100 libier v akciji no to by som bol blbec nekupit ale ktere::???
blazonko Odesláno 12. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2008 a este nieco uz som hladal pomali vsade na inernete .skuste to najst tie hodinky citizen noo marne uz vyse hodiny hladamm .dakujem za pomoc
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 ...č.3 taky dost sportovni verze hodinek,připominajici festina tour de france... Festina Tour de France vypadají úplně jinak, tohle je originální design Citizen.
Návštěvník Snow Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 to golfik - Citizen se podobá Oris Carlos Coste TT 1 l.e. tak leda z rychlíku
golfik Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Odesláno 14. února 2008 Panové řekl jsem Blazonkovi svůj názor.tak jak to vidim Já laik.Chápu,že Vás profíky musel můj názor rozesmát,ale buďte schovívaví.I když z dálky by se o zhodě dalo polemizovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se