Nicolas02 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Sluchátka/Repro-kdo jak moc řešíte kvalitní poslech hudby?Doma/Auto/Sport/atd.
Nicolas02 Odesláno 9. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2017 B&O H8 musím uznat ze za 15tis jsou to nejdražší sluchátka co jsem měl ale také ta nejlepší a jejich dosah je neskutečný...doporučuji
Návštěvník qoyi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 MacBook Pro -> Optika -> Cambridge Audio DacMagic Plus -> XLR -> Adam Audio A5XiPhone 6s -> Etymotic Research hf3 Měl jsem i sluchátka Hifiman HE-400i ... koupil jsem je za super cenu ve vánoční akci (z 15k na 7k) ... potom co mi tu ležely několik měsíců a já poslouchal stejně přes studiový monitory jsem se rozhodl je zde na fóru prodat zdejšímu členovi ... no a teď si na to vzpomenu tak 2x do týdne jakej jsem debil že jsem si je nenechal, protože teď se pod těch 15k moc sehnat nedaj a to se mi zas dávat nechce.
TomcatCZ Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 B&O H8 musím uznat ze za 15tis jsou to nejdražší sluchátka co jsem měl ale také ta nejlepší a jejich dosah je neskutečný...doporučujiMe nesedi na usich :-( a taky se mi pod nima usi moc poti, jinak skvely kousek
Duke650 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68896-muzika-sluchátka-přehrávače-repro/page-93#entry1986613
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se