Roubicz Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Zdravim,Shanim sikovneho opravare starych hodinek, mam po dedeckovi nadherne cibule Omegy 8 ktere vydrzely na natah 8 dni. Mel je jeste po svem tatovi ale jednak se v nich vrtal a alespon co si pamatuju tak je pry zkracena pruzina ale vic nevim jen to ze nyni nejdou vubec a nemaji sklicko. Nasel by se tu nekdo kdo by je dokazal dat dohromady abych je jednou mohl predat synovi i ja dal? Dekuji moc za odpovedi Roubal
Seamaster Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Ahoj, mam podobne asi troje, a opravi ti je clen Jiří9 z J.Hradce. Zaridi ti i sklo. Co se tyce stroje, je to Omega 27```, 17 kamenu, super masina. Co se tyce pera, tak i zkracene by melo fungovat, i kdyz rezerva bude mensi samo, zalezi o kolik bylo zkraceno. Ja kdyz delal svoje, tak jsem to meril a delka pera byla 2 metry!!! Bohuzel jsem nezmeril sirku a tlousku suplerou tehda, takze nemuzu slouzit s presnym rozmerem, dalo by se sehnat mozna i nove nekde ve svete. Kdyby jeste dotaz k 8 dennim, tak napis, mam pomerne dost know how.
Roubicz Odesláno 22. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Ahoj, diky moc urcite se ozvu.. Jak tobe tak Jirimu..
Roubicz Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Ahoj tak ti musim podekovat za skvely tip. Jiri nejen ze si s nima poradil na vybornou ale co se tyce ochoty domluvy a ceny, tak musim rict ze s takovym pristupem jsem se dlouho nesetkal... V prubehu opravy zasoba fotkama jak probiha k tomu detailni popis, vazne mistr sveho remesla. Uz jsou doma a myslim ze slapou i vypadaji jako novy.. Pridavam jeste par fotek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se