UnstoppableTime Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Na http://www.azwatch.cz/hodinky/se402-seiko-...r-i-indigo-dial mají hezké superiory, ale chyběla mi tam otočná luneta, tak jsem se dal do hledání a objevil jsem jinou verzi. Myslím, že je moc pěkná, jen mám dotaz, zda se na takový typ hodinek dá časem dát i nějaký normální kožený či jiný řemen (pokud by mi začala vadit případná vyšší hmotnost). Hodinky se prodávají i v koscomu, ale protože tam mají otřesnou fotku, tak jsem si jich ani nevšimnul. Stojí tam ale 6500 Kč na netu za 3 tisíce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 já myslím, že tam klasicky řemen na stěžejky nedáš, navíc by to vypadalo i blbě.. a hmotnosti se vůbec neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 (upraveno) Filipes napsal: já myslím, že tam klasicky řemen na stěžejky nedáš, navíc by to vypadalo i blbě.. a hmotnosti se vůbec neboj Já bych to bral jako nevýhodu, protože na kovovém tahu hodinky nenosím. (Jen občas.) Ale jak píšeš, u tohoto modelu by to vypadalo asi zvláštně. Upraveno 16. února 2008 uživatelem Mike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se