Přejít na obsah

Carl F. Bucherer & Rinspeed

thovt

Doporučené příspěvky

Při stahování fotek nové kocábky od Rinspeedu jsem narazil i na pěkné fotky produkce nového partnera švýcarské opravdu originální firmy Rinspeed - Carl F. Bucherer, o jaké modely se jedná jsem nezkoumal. Kdo doplní, potěší :) K tomu autu sQuba, kdo neslyšel. Je to elektromobil pro pohyb na hladině, pod ní i na silnicích. Střechu překvapivě nemá, to by bylo fádní přece :speak_cool: Interiér má odolný i proti slané vodě... Tech. info za fotogalerií. Pěknou neděli všem!

PS: Respektuji 800 x 600, i když osobně nedám dopustit na megafotky, kde člověk může zkoumat každý detail, takže odkaz na oficiální fotogalerii Rinspeed tuna ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ještě ty technický specifikace... Pro ilustraci. Auto je to pěkný, zážitek to musí být mega, což o to. Ale když se tak na něj dívám, z 99% to ve mně evokuje designem Lotus, bohužel. To jen jako přídavek, ne kritiku :thumbsup_anim:

Measurements

Length 3'785 mm

Width 1''940 mm

Height 1'117 mm

Ground clearance 130 mm

Empty weight approx. 920kg

Performances

Top speed > 120 km/h

Acceleration 0-80 km/h 7.1 sec

Water speed > 6 km/h

Under water speed > 3 km/h

Dive depth 10 m

Engines

Street Electric

Power output max. 54 kW at 4'500/min

Torque 160 NM at 1'500/min

Water - Stern propellers Electric

Power output 2 x 800 W

Diving - bow jet drives Electric

Power output 2 x 3.6 kW Rotinor

Batteries Lithium-Ionen

Voltage 6 x 48 Volt

Propulsion

Power train Rear wheel drive

Gearbox R - N - F

Miscellaneous

Air supply 1 x 15 liter + 1 x 18 liter ScubaPro

Laser scanner Ibeo

Odkaz ke komentáři

thovt napsal:
Jo, ještě ty technický specifikace... Pro ilustraci. Auto je to pěkný, zážitek to musí být mega, což o to. Ale když se tak na něj dívám, z 99% to ve mně evokuje designem Lotus, bohužel. To jen jako přídavek, ne kritiku :thumbsup_anim:

Tak u Rinspeed nic neobvyklého, jako vždy ujetý :thumbsup_anim: Co si vybavuji, tak většinou použijí auto nějaké značky, ted zrovna Lotus Elise, dříve Porsche nebo MB.

Hodinky mě tolik neoslovily (proti autu), ale nevypadají špatně ;).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...