mrazik Odesláno 8. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Hotovo, nakoupeno. Nakonec to vyhralo letiste Amsterdam. Superocean Steelfish s kovovym tahem za prijemnych 1.764Eurokorun. Je to poradny kus zeleza. Jsem z nich nadsen. Uz jsem si koupil pri navsteve jednoho hodinarstvi v Zeneve i puvode pozadovany hnedy kozeny reminek. Co me v Zeneve zaujalo byla prodavajici, ktera hovorila zcela bezvadnou rustinou. Jak vidno obcane byvaleho svazu expanduji velmi vyznamne, kdyz se prodejcum drahych hracek vyplati zamestnavat rusky mluvici personal. Vsem dekuji za rady.
Baker Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Gratuluju k peknym hodinkam a mam otazku, ten kovovy tah je leskly ci kartacovany
mrazik Odesláno 8. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2008 (upraveno) Gratuluju k peknym hodinkam a mam otazku, ten kovovy tah je leskly ci kartacovany Kartacovany. Upraveno 8. března 2008 uživatelem mrazik
Chronoland Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Gratulujem Ti k peknym hodinkam. Myslim, ze ten matny naramok je predsa len na divers-hodinkach lepsi ako leskly, ktory Breitling ma pri vacsine modelov.
jonas1 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Ma nekdo zdejsi zkusenost s nakupem u Miquel Schmuck & Uhren GmbH /http://www.uhren-miquel.de/ ?Inzeruji i na chrono24, lokalita prizniva, ale momentalne se mi presto na vylet nechce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se