Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To zalezi na tebe, ci mas rad zlato alebo striebro/nerez. Osobne by som to zhodnotil takto

f6/f3

f4

f1

strojcek u festina by mat byt miyota ale na to si hadam prisiel aj sam :)

Návštěvník tolja
Odesláno

Když už to musí být tato značka, tak asi ty poslední. Předpokládám, že ty první tři kombinace nemají pouzdro ze zlata, a ty poslední si alespoň na nic nehrajou.

Odesláno

no mne je jedno aka znacka, tulam sa po nete a hladam nieco konzervativne, to je jedno aky tvar, asi skor kozeny remienok, do 10--15 000, tak toto sa mi celkom zapacilo..ale ak su dake napady na nieco poriadne do tej cenovej urovne, nepohrdnem a budem rad..

Odesláno

Uaaaa, co blaznis, do 10-15K Festiny??

Za to sezenes regulerni svycarske, nemecke nebo japonske hodinky se super strojkem ;)

Namatkou - Zeno Watch Basel, Tissot, Certina, Epos, Stowa, Seiko Alpinist, Orient Star...

Nechci si delat reklamu, ale mel jsem dole v prodejnim vlakne inzerat na Epos 3387, je sice uz zamcenej ale hodinky porad mam, pokud bys mel zajem, tak napis zpravu.

1338182gross.jpg

Odesláno

[hm to je to, ze ja do tych znaciek moc nevidim, poznam vsetky tie zname, na ktore este nemam prostriedky, ale od 6 do 20 000 nevidim v podstate ziadny rozdiel, vacsina pouziva aj tak rovnake mechanizmy myslim..

a tieto su dizajnovo celkom ok..ale idem teda aj tie dalsie znacky pozriet co si napisal..

Odesláno
hm to je to, ze ja do tych znaciek moc nevidim, poznam vsetky tie zname, na ktore este nemam prostriedky, ale od 6 do 20 000 nevidim v podstate ziadny rozdiel, vacsina pouziva aj tak rovnake mechanizmy myslim..

a tieto su dizajnovo celkom ok..ale idem teda aj tie dalsie znacky pozriet co si napisal..

Hele, rozdil tam je.

Stowa - v dane cene prijemne individualni pristup a moznost dost individualizovat hodinky.

Certina, Tissot - mainstream, zname znacky.

Epos - v dane cene vetsinou zpracovanim i pouzitym strojkem o tridu vys (viz. treba ty moje, normalne stojej 21K +/- par korun, je v nich ETA 2892-A2, coz je jeden z nej strojku od ETY, pouzivaji ho i podstatne drazsi znacky)

Archimede - dostupne cenove, fajn pomer cena/kvalita

Seiko - exoticke, v dane cene kvalitni strojky, vetsinou s lepsimi parametry nez ETA v podobne cenove relaci, to same plati o orientu

Zeno, Revue Thomen, ... designem klasika za fajn ceny

Movado (oficialni cestou za tyhle penize ale nesezenes, zakladni modely jsou v retailu okolo 25K) - perfektni design a zdobeni strojku, stejne jako EPOS maji v dane cene fajn strojky...

Pokud koupis mimo CR, tak jsou dalsi moznosti - Daniel JeanRichard je zajimavej, to je znacka, ktera "konci" - zrusili to "Daniel" a daji se sehnat levne, okolo 700 USD hodinky s retail cenou 1900 USD. Vice o DJR je v sekci Svycarske hodinky, je tam asi 2 tydny starej topic.

Potom treba "hi-end" China - Seagull s kalibrem Venus... Moznosti mas plno. Ale pozor, cim dele budes vybirat, tim vice to bude stat. Pokud chces hodinky a klid, tak si proste kup ty, ktry Te nejvic zaujmou a na Chronomag uz nelez. Pokud budes pokracovat na chronomagu, tak se z Tebe casem stane magor, kterej bude mit v hodinkach moc a moc penez a rodina to bude spatne snaset :D :D :D

Odesláno

na chronomagu som sa iba vcera zaregistroval,cize pohoda..vsak som tu nato,aby som si nechal poradit, co je najlepsia kvalita, ktoru mozem za tie prachy dostat..doteraz som si myslel, ze festina a certina napr, ze su to kvalitativne znacky na podobnej urovni..znacku stowa som napr ani nepoznal, poznam len tie mainstreamove..

a cim viac roznych nazorov dostanem, tym lepsie, aspon sa budem moct rozhodnut..asi tak nejak to vidim

a budem asi kupovat mimo cr, asi v europe, to nerobi nejaky rozdiel..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...