dagou Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Kde se slejzáte, kde sháníte přírůstky a kdo spravuje vaše hodinky? Jak je vlastně velká komunita Plzeňského Chronomagu?
utrejch Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Kde se slejzáte, kde sháníte přírůstky a kdo spravuje vaše hodinky? Jak je vlastně velká komunita Plzeňského Chronomagu? Taky bych potreboval nejakeho hodinare co by mi udelal generalku primek po dedovi ...
vaurien Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Taky bych potreboval nejakeho hodinare co by mi udelal generalku primek po dedovi ... Záleží na tom, co chceš všechno s těma primkama dělat. Občas dávám primky do hodinářství které je na křižovatce Slovanská / Jedlová. Zatím spokojenost. Na název firmy si zaboha nemůžu vzpomenout
dagou Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Jsem taky pro srazík. A kdy a kde? Nějaké návrhy?
utrejch Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Záleží na tom, co chceš všechno s těma primkama dělat. Občas dávám primky do hodinářství které je na křižovatce Slovanská / Jedlová. Zatím spokojenost. Na název firmy si zaboha nemůžu vzpomenout No davaj deset minut co den, tak jen todle srovnat, vic nepotrebuji... A na srazik taky rad prijdu
rmx Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Jsem taky pro srazík. A kdy a kde? Nějaké návrhy? Někde v centru, tady je putyk dost U Švejka v Riegrově, PUB v Prešovský, U Mannsfelda v Křižíkovo sadech, klasika U Salzmannů ...
dagou Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Někde v centru, tady je putyk dost U Švejka v Riegrově, PUB v Prešovský, U Mannsfelda v Křižíkovo sadech, klasika U Salzmannů ... Salzmanny ne, tam kradou, jinak kamkoliv.
rmx Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Salzmanny ne, tam kradou, jinak kamkoliv. Tak co třeba U Švejka nebo mě ještě napadla Potrefená Husa, vypadá to že účast bude hojná
dagou Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Tak co třeba U Švejka nebo mě ještě napadla Potrefená Husa, vypadá to že účast bude hojná Jsem pro Švejka, tam jsem dlouho nebyl a bejvávalo to tam dobrý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se