Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Kde se slejzáte, kde sháníte přírůstky a kdo spravuje vaše hodinky? Jak je vlastně velká komunita Plzeňského Chronomagu?

Taky bych potreboval nejakeho hodinare co by mi udelal generalku primek po dedovi ... :)

Odesláno
Taky bych potreboval nejakeho hodinare co by mi udelal generalku primek po dedovi ... :)

Záleží na tom, co chceš všechno s těma primkama dělat.

Občas dávám primky do hodinářství které je na křižovatce Slovanská / Jedlová. Zatím spokojenost. Na název firmy si zaboha nemůžu vzpomenout :guiltysmiley:

Odesláno
Záleží na tom, co chceš všechno s těma primkama dělat.

Občas dávám primky do hodinářství které je na křižovatce Slovanská / Jedlová. Zatím spokojenost. Na název firmy si zaboha nemůžu vzpomenout :guiltysmiley:

No davaj deset minut co den, tak jen todle srovnat, vic nepotrebuji...

A na srazik taky rad prijdu :)

Odesláno
Jsem taky pro srazík. A kdy a kde? Nějaké návrhy?

Někde v centru, tady je putyk dost :cheers: U Švejka v Riegrově, PUB v Prešovský, U Mannsfelda v Křižíkovo sadech, klasika U Salzmannů ...

Odesláno
Někde v centru, tady je putyk dost :cheers: U Švejka v Riegrově, PUB v Prešovský, U Mannsfelda v Křižíkovo sadech, klasika U Salzmannů ...

Salzmanny ne, tam kradou, jinak kamkoliv.

Odesláno
Salzmanny ne, tam kradou, jinak kamkoliv.

Tak co třeba U Švejka nebo mě ještě napadla Potrefená Husa, vypadá to že účast bude hojná :D

Odesláno
Tak co třeba U Švejka nebo mě ještě napadla Potrefená Husa, vypadá to že účast bude hojná :D

Jsem pro Švejka, tam jsem dlouho nebyl a bejvávalo to tam dobrý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...