drobek Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 tak co jak se vám líbí tato mašinka a že vnoci svítí co?Srovnání s jinými modely.drobek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Diversky mám rád, takže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 myslím, že tu už dvoje byly na prodej, tuším, že grga pitic je prodával/kupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Je zde někdo, kromě Grgy-Milise, kteří měli/prodali hodinky ORSA? Nebo nějaké jiné zkušenosti? Jeden zdejší člen mě nenápadně infikoval, tak jen abych věděl, o co jde. Nějaké info jsem pososal z jejich webu a z watchlounge, ale moc toho není. Co majitelé - spokojenost? Přesnost? Etc etc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Me se libi. V jake jsou cenove relaci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 235$ Q, 295$ v mechanice (Miyota). Mě se pomalu zdá, že je budu potřebovat...jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 New X-Bob napsal: 235$ Q, 295$ v mechanice (Miyota). Mě se pomalu zdá, že je budu potřebovat...jednou... Ne ze bych je potreboval tak nutne jako ty ,ale podivam se po detailech. Ja osobne bych volil quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Mám dotaz, tloušťka pouzdra je 16mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Zda se mi to nebo maji lumi vrstvu z obou stran rucek ? Ja osobne to vidim poprve.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 viz watchlounge, pěkné foto: http://www.watchlounge.com/wbb3/wl/watch-l...orsa#post148186 http://www.watchlounge.com/wbb3/wl/watch-l...?highlight=orsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Ta fotka vedle Moster nemá chybu. Proč já je vlastně prodával Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Parádní retro sklo. Děsně se mi líbí ty motivy z hlubin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 SeaViper Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 sakra! Nový model? Hned jdu mrknout na jejich web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se