Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, budu mít cestu do USA tak uvažuji nad koupí hodinek. V merku mám tyto interstellarky od Hamiltonu:

Odkaz na koupi https://www.jomashop.com/hamilton-watch-h64615135.html

Jsem jimi naprosto ohromen :-) Škoda, že ubrali na frekvenci vteřinovky, ale zase má power reserve 80 hodin, což potěší. 

Přikládám odkaz na smysluplnou recenzi na YT: 

Díky za vaše názory, případně i doporučení, kde případně objednat (když ne jomashop - o záruce pouze na jomashopu vím). 

S pozdravem Honza. 

post-32797-0-91140600-1510415099_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Že by strojek 2834-2 měl i variantu Powermatic 80?

Tam není strojek 2834?2, ale H-40. A právě ta úprava té Ety vedla k vyšší rezerve nátahu za cenu nižší frekvence. Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Jsou to krásný pilotky za hezkou cenu - mají nadstandardní rezervu a voděodolnost ve své kategorii, kalibry H-30 a H-40 jsou u Hamilton Khaki Pilot pěkným upgradem základního ETA kalibru.

Jediná výtka je lumi, která mi přijde slabší a navíc u této verze je přerušená nahoře trojúhelníkovým broušeným indexem. Lépe řešený cifr mi přijde u té větší 46 mm verze (ta má i 200 m voděodolnost...), kde jsou minutové indexy komplet. Ovšem je potřeba na to mít tlapu, žejo... 

10255850_545508928891164_129489881827111

Obrázek uloupen z Internetů... Slušelo by jim, kdyby byla lumi i uvnitř, když na to tak koukám. 

• po měsících...
Odesláno

Ahoj, také o těchto hamiltonech uvažuji. Nemáte někdo zkušenost s běžnym servisem - údržbou těch hamilton strojků? Případně někoho šikovného v Praze?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...