Chronoland Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Stano74 napsal: S tou cervenou sekundovkou mi pripadaju zaujimavejsie...Tak gratulujem a snad vydrzia dlhsie ako tie prve :-) .Mimochodom,nove TAG Heuer Grand Carrera uz niekto videl? Bol som sa na ne pozriet v Auparku /BA/,ale tam este nie su a pochybujem,ze niekde v BA sa daju vidiet. Pokial viem, budu tu az niekedy v maji alebo juni...
tedwine Odesláno 24. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2008 (upraveno) Blekota napsal: kua ze by v sherone mali takyto pristup?!?!?!?! ŠERONDA je moje holka! to sú iba dohady, ja netuším Upraveno 24. března 2008 uživatelem tedwine
tedwine Odesláno 24. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Stano74 napsal: S tou cervenou sekundovkou mi pripadaju zaujimavejsie...Tak gratulujem a snad vydrzia dlhsie ako tie prve :-) .Mimochodom,nove TAG Heuer Grand Carrera uz niekto videl? Bol som sa na ne pozriet v Auparku /BA/,ale tam este nie su a pochybujem,ze niekde v BA sa daju vidiet. díky, snad to uz bude v poriadku... mne sa tiez pacia viac ako tie povodne, ta červená ručička im dáva trochu viac individuality a je to celkovo vyváženejšie ako veriza so tými striebornými chronografmi..
Ropucháč Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 tedwine napsal: Tak, bol som v predajni ukazal som im problem s chronometrom, poukazal som aj na to ze je poskriabane puzdro a ze su tu hodinky po par dnoch reklamovane druhy krat a teda ze by som chcel výmenu. Zobral ich znovu hodinarovi niekde dozadu a o par minut s snim vratil ze pan hodinar mi chce nieco vysvetlit. No to som bol zvedavy ze co. Vraj ono ten chronometer moze sekat pokial to nie je dostatocne natiahnute-ale pozor nie rucne ale normalnym nosenim..na to som mu povedal ze tie hodiny som mal minimalne 3 hodiny na ruke celkom aktivne ked som sprevadzal dcerku v destskom kutiku a teda ze mali dost priestoru aby sa natiahli. Hodinar mi na to povedal, ze potom to teda poslu do servisu niekde a mi to spravia. JA na to som mu povedalvsetko co som tu uz spomenul ze po par hodinach prevadzky tie hodinky uz maju druhy problem, ze ich poskriabali a ze ani vlastne do nich nemali co kafrat ked nie su autorizovany sevis na tag - to som si zistil v priebehu dna od jedineho aut. servisu u nas. Trochu zmrzol chlapík ale hned sa vynasiel a povedal ze on má certifikát od Rolexu, ale s tym u mna nepochodil leb to vobec nic neznamena ohladne tag heuer. A povedal som jednoducho ze si tieto konkretne hodinky uz neprevezmem a chcem ine. Na moje prekvapenie s tym napokon suhlasili. Samozrejme ze rovnake nemali a vlastne ani tento model s kovovym remienkom tak som si pozeral nejake omegy ale tie co sa mi pacili - PO chrono stáli takmer dvojnasobok a breitling- ani neviem presne ktory model takmer 200.000 tak som to vyriesil tak ze mi ich objednaju a ked pridu tak im ich vymenia, zatial moje ostanu u mna. PRedavac mal solidny pristup , evidentne ho to mrzelo a postara sa aby sa to vyriesilo cim skor. Resume je take ze v danej situacii som sice nie bez vyhrad ale v podstate spokojny, prvotny pristup by som si predstavoval inak no ta podstatna vec a to vymena hodiniek sa zrealizuje a to je momentalne pre mna najdolezitejsie. P.S. nehnevajte prosim, ale meno firmi si nechavam nadalej pre seba. Nechcem ich touto cestou nejako poskodzovat. Ked prebehne vymena, budem informovat. Este jedno..ponukli ze si mozem vybrat farebnu kombinaciu a ... no ved uvidime ako to dopadne... no za prve si mal problem s chronografom a nie s chronometrom, za druhe toho cloveka poznam - je to velmi sikovny hodinar a na takych strojoch co davaju do tagov sa ucil este v skole /tym myslim, ze ich opravi aj po tme/ a kludne by som mu dal do ruky aj hocijake IWC.... jo a BTW keby si vedel co sa s hodinkami deje v Galante, tak dakujes bohu, ze tam nesli....
tedwine Odesláno 24. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2008 (upraveno) Ropucháč napsal: no za prve si mal problem s chronografom a nie s chronometrom, za druhe toho cloveka poznam - je to velmi sikovny hodinar a na takych strojoch co davaju do tagov sa ucil este v skole /tym myslim, ze ich opravi aj po tme/ a kludne by som mu dal do ruky aj hocijake IWC.... jo a BTW keby si vedel co sa s hodinkami deje v Galante, tak dakujes bohu, ze tam nesli.... AD1 samozrejme chronograf..uz som sa aj par krat opravil..ospravedlnujem sa za preklep.. AD2 ja som nespochybnil odbornost hodinára, a ani by ma nenapadlo, že v takej predajni by mohol pracovať bežný hodinár-rybár..ale jeho oprávnenie zasahovat do zmienovanýc hodiniek AD3 iste je šikovný no v kazdom pripade mu nieco uslo, ked hodinky mi odovzdaval v udajne bezchybnom stave-lež s trhajucou ručičkou a poškriabaným púzdrom AD4 dakujem sebe a aj hlavne predajcovi ze hodinky nakoniec nikdy nesli a dali mi nové.. AD5 myslim ze diskusiu na tuto temu uz mozme ukoncit, predajna to zvladla a vsetko dopadlo k mojej spokojnosti. AD6 čo sa deje preboha v tej Galante?? Upraveno 24. března 2008 uživatelem tedwine
Ropucháč Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Odesláno 25. března 2008 tedwine napsal: AD1 samozrejme chronograf..uz som sa aj par krat opravil..ospravedlnujem sa za preklep.. AD2 ja som nespochybnil odbornost hodinára, a ani by ma nenapadlo, že v takej predajni by mohol pracovať bežný hodinár-rybár..ale jeho oprávnenie zasahovat do zmienovanýc hodiniek AD3 iste je šikovný no v kazdom pripade mu nieco uslo, ked hodinky mi odovzdaval v udajne bezchybnom stave-lež s trhajucou ručičkou a poškriabaným púzdrom AD4 dakujem sebe a aj hlavne predajcovi ze hodinky nakoniec nikdy nesli a dali mi nové.. AD5 myslim ze diskusiu na tuto temu uz mozme ukoncit, predajna to zvladla a vsetko dopadlo k mojej spokojnosti. AD6 čo sa deje preboha v tej Galante?? no ja som tam mal jendy hodinky, boi tam 4 kratpo sebe koli tomu a aj tak to ten dement nespravil dobre a to mi volal 2krat a tvrdil, ze to hravo spravi.....
tedwine Odesláno 25. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2008 Ropucháč napsal: no ja som tam mal jendy hodinky, boi tam 4 kratpo sebe koli tomu a aj tak to ten dement nespravil dobre a to mi volal 2krat a tvrdil, ze to hravo spravi..... hm. to zamrzí... a boli to tiez tagi?
askold Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Doporucil bych take k modelu Carrera objednat cerny pasek. Mne prijdou na pasku hezci
tedwine Odesláno 2. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 askold napsal: Doporucil bych take k modelu Carrera objednat cerny pasek. Mne prijdou na pasku hezci kožu alebo kaučuk?
Senseeei Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 railmaster napsal: V Prahe pred cca dvomi rokmi som mal dojem, že Japonci hoci aj v zelených tielkach a ružových šortkách sú považovaní za perspektívnych zákazníkov. Skúste sa tak obliecť a plynulou Češtinou alebo Slovenčinou prejaviť záujem o hodinky v nejakom tamojšom renomovanom klenotníctve či hodinárstve . Mas pravdu, ja som kupoval svoje hodinky v Londyne v predajni H Stain LTD, este aj na strankach ich maju uvedenych. bol som tam kratasoch a tricku a obsluzili ma bez problemov. Hodinky sa objednali, zaplatil som depozit a ked prisli tak mi volali. Pockali ma 30 minut po zaverecnej aby sme mohli nastavit remenec a vsetko urobit. Remenec mi nastavili, zdal sa mi nejaky moc tesny, ale hodinar povedal ze je to vsetko v poriadku, ze to sadne. Vyssiel som z predajne ale ledva som pohol zapastim. tak som zvonil naspat, uz mali vsetko zavrete a boli prec, ale poculu zvonec tak sa vratili vsetci - bolo ich 5 a bez problemov mi remenec zvacsil. vsetko bolo ok, ja som podakoval a isiel domov. po dvoch dnoch som si vsak vsimol ze na jednej strane remenca su tri clanky a na druhej jeden. tak som sa vratil do predajne a ochotne mi vymenil jeden na druhu, aby som mal na kazdej strane clanky 2 Boli tam velmi ochotny a starali sa o mna 4ia. A to ani nehovorim ze keby som ich chcel kupit v sr tak zaplatim o 15000 viacej ako v londyne.. takze je chyba aky pristup maju nasi obchodnici v SR, ked mam oblek tak som dobry klient, ked nie tak som odpad !! Najhorsie co moze byt
cody Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 (upraveno) Seamaster napsal: Pokud ti ted v klenotnictvim kde jsi hodinky koupil odmitnou vymenit hodinky za nove, res to soudni cestou. Vlastne bez Tveho souhlasu provedli opravu zbozi, na nejz se vztahuje zaruka vyrobce, a jelikoz nemaji licenci, porusili ti vedome podminky zaruky. Nechteli si komplikovat zivot, ale zatracene ho zkomplikovali Tobe. Vim, ze se mi to ted radi, ale mel jsi odmitnout prevzit ty hodinky, pokud do nich sel neautorizovany hodinar a trvat na vypsani nejakeho protokou. Ted to vypada na pomerne slozite rizeni... Ono pri reklamaci je povinnen prodavajci dat ti kopii reklamacniho protokolu, kde je zakonna povinnost uvest pozadavek zakaznika : oprava, sleva, vymena apod. Upraveno 28. srpna 2008 uživatelem cody
cody Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 (upraveno) Drummer napsal: Málo lidí to ví, ale když se závada vyskytne do 6 měsíců, pohlíží se na to jako na skrytou závadu, která už byla v době koupení výrobku a máš nárok na výměnu nebo vrácení peněz. Mylis se, jeste jsem si to ted overoval na nasem pravnim oddeleni. V tech prvnich 6 mesicich u noveho zbozi mas akorat min o starost s uznanim reklamovane vady ze strany kupujiciho. Proste vadu musi uznat. Pokud ti ji napoprve opravi a vrati ti funkcni vyrobek mas smolika.<BR> Upraveno 28. srpna 2008 uživatelem cody
lib Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 cody napsal: Mylis se, jeste jsem si to ted overoval na nasem pravnim oddeleni. V tech prvnich 6 mesicich u noveho zbozi mas akorat min o starost s uznanim reklamovane vady ze strany kupujiciho. Proste vadu musi uznat. Pokud ti ji napoprve opravi a vrati ti funkcni vyrobek mas smolika.<BR> Pokud vím, tak ten princip 6-ti měsíců funguje tak, že prvních 6 měsíců je na straně prodávajícího povinnost prokázat, že je zboží v pořádku, evtl. že vada vznikla v důsledku nesprávného používání kupujícím.
cody Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 (upraveno) lib napsal: Pokud vím, tak ten princip 6-ti měsíců funguje tak, že prvních 6 měsíců je na straně prodávajícího povinnost prokázat, že je zboží v pořádku, evtl. že vada vznikla v důsledku nesprávného používání kupujícím. Mas pravdu. Pokud prodavajici prokaze ze zbozi je v poradku (ze reklamujes uplnou blbost - napr. cd changer vydava zvuk) pak te poslou supem domu. Pokud zjisti ze v nem prasklo nejake perko bere se to jakoze uz bylo praskle v dobe prodeje a s nejakym opotrebenim na tebe nemuzou nic ani zkouset. Vadu musi uznat jako opravnenou reklamaci.. Pokud ti prokazou ze zbozi nespravne pouzivas (rozbil jsi to sam - napr. v nefunkcnim mobilu po otevreni najdou bazen) pujdes take domu s brekem. edit: reaguju na reklamaci noveho zbozi do 6 mesicu od koupe. Upraveno 1. září 2008 uživatelem cody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se