pigger Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Zdravím všetkých, som tu nový a tak ma napadlo sem dať nové vlákno o mojich hodinkách. Niesom žiadny hodinkový expert, mám takú mini zbierku, len pár kúskov no stále vymýšlam niečo nové a obmieňam to podľa toho, ako sú financie. Moje prvé hodinky sú Swiss Military Hanowa Arrow, boli to vôbec prvé hodinky, ktoré som si kúpil. Dizajn ma hneď zaujal, veľmi sa mi páčia hodinky s tmavým ciferníkom. Druhý kúsok sú taká klasika, G-Shock GST-W110D-1AER kolekcie G-Steel, sú to také hodinky na všedný deň, plastové sa mi nepáčia ale tieto ma hneď zaujali, vydržali už aj pád na dlažbu z vyše metra a pol rovno na prednú stranu a nič vážne ( jeden škrabanec) sa im nestalo. Prešiel som cez Tissot PRC 200 a kúpil moje prvé automaty, Seiko SNZG15K1 cez Creationwatches a nejak ma tie hodinky úplne dostaly. Potom som tu na fóre kúpil krásne Fortisky, ktoré som ale znova vymenil zase tu na fóre za Sinn 556 v limitovanej edícii s bielym ciferníkom. Momentálne sa snažím nejak dostať ku môjmu takému málemu snu, Tudor Heritage Black Bay Red. Takže tu je moja malá zbierka so far ( mám tam ešte jedny baterkáče Armani ktorými trošku zapĺňam miesto, a jediné volné miesto už čaká na objednané SKX v pepsi).
01axel01 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Pěkné a zajímavé. Děkuju za představení tvých hodinek a vítej.
pigger Odesláno 11. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Ďakujem, budem postupne pridávať fotky pri nákupe ďalších kúskov
pigger Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Najnovší prírastok, taká klasika, Seiko SKX009
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se