senior1949 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Hodně štěstí a zdraví v Novém roce přeji Všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prim-ky Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Děkujeme za přání !Taky Ti přejeme krásný nový rok 2018 .Opět si vyfotil nádherný kousek.
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Hodně štěstí a zdraví v Novém roce přeji Všem.Kluci!Také já Vám přeji vše nejlepší do nového roku 2018!!!!!!A hodně pavoučích přírůstků!!!!
Sonny919 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 nakoniec som fazetovým pavúkom pořídil ešte jeden nový remeň kým príde ten hirsch forest, ktorý je už na ceste Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sonny919 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 konečne som si našiel čas na pár lepších fotiek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Felsenberg Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Krásný stav Sonny. Sehnat pouzdra v tak dobrém stavu je umění. Ta plochá korunka tam patří? Nebo tam má být klobouček?
Sonny919 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Dik podla mna tam patri, su to jedny z prvych pavukov este s fazetkami, kupil som ich od prveho majitela. Takato plocha korunka sa davala aj na prve traktory a je to rovnaka doba vzniku, takze nepochybujem o nej az po tom na pavuky prisli klobucikove korunky.
Bezous Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Mám je taky. Vydražil jsem je před dvěma lety za astronomickou cenu na Aukru a pak jsem objevil Chronomag. Mám k nim trochu ambivalentní vztah ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Felsenberg Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Ta korunka placatice je častá a podle mě se k pavoukům velmi dobře hodí. Akorát pak pavouk nemá hlavu Bezousovi pavouky mám taky, naštěstí za pár korun. Nedaří se mi sehnat pavouky se stejným ciferníkem, ale bez datumu.
Sonny919 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Osobne preferujem ked ma pavuk hlavu bez tej klobucik korunky to akosi nie je to prave orechove... Viem ake pavuky zhanas, ak sa k nejakym dostanem, dam ti echo
Felsenberg Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Díky. Jak říkáš. Když pavouk, tak s kloboučkem Akorát sehnat klouček v dobrém stavu je umění. Protože kdo přečuhuje, ten to odnese jako první
Mr_Ropotamo Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Tak se taky přidávám se svými Pavouky :-). Tyhle mám strašně hodně rád a od založení tohoto vlákna je nosím skoro pořád :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem Mr_Ropotamo
Sonny919 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 krásne pavúky a aj klobúčik majú sekundovka mi príde trošku zvláštna, ale to možno len zle vidím
Mr_Ropotamo Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Kruci, na té fotce je nějaká zohlá, naživo to nejde vůbec vidět :-D. Napravím ;-).
palko423 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Jak jsem se chlubil již jinde, můj nový "bezhlavý" přírůstek, ale i tak mi se líbí...a dokonce jsem využil i zde nedávno koupený Saturn, byť časově nevím, zda se k ním zcela hodí, mám za to, že Saturn je věc 80 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Felsenberg Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Krasavci. Líbí se mi styl číslic 9 a 12, u jiných i 3 a 6. Bez datumu, s 3 a mimostřednou vteřinovkou je to můj nejoblíbenější ciferník u společenských primek
vicomt Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Pouzdro Pavouk je jasný, tak je sem přidám...i když budou trochu mladší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sonny919 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 púzdro aj ciferník sú jasné, akurát sú z dvoch rozdielnych hodiniek
vicomt Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Tenkrát jsem to v bazaru koupil hlavně kvůli tomu pouzdru, je jak nový. Složenina to bude, až bude potřeba, půjdou na díly.
Sonny919 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Jak jsem se chlubil již jinde, můj nový "bezhlavý" přírůstek, ale i tak mi se líbí...a dokonce jsem využil i zde nedávno koupený Saturn, byť časově nevím, zda se k ním zcela hodí, mám za to, že Saturn je věc 80 let. Saturn sa používal od polovice 60. rokov až do konca 80. rokov, takže myslím, že sa hodí dokonale
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se