Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodně štěstí a zdraví v  Novém roce přeji Všem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

konečne som si našiel čas na pár lepších fotiek 

Odesláno

Dik :) podla mna tam patri, su to jedny z prvych pavukov este s fazetkami, kupil som ich od prveho majitela. Takato plocha korunka sa davala aj na prve traktory a je to rovnaka doba vzniku, takze nepochybujem o nej :) az po tom na pavuky prisli klobucikove korunky.

Odesláno

Ta korunka placatice je častá a podle mě se k pavoukům velmi dobře hodí. Akorát pak pavouk nemá hlavu :giljotiini: Bezousovi pavouky mám taky, naštěstí za pár korun. Nedaří se mi sehnat pavouky se stejným ciferníkem, ale bez datumu.

Odesláno

Osobne preferujem ked ma pavuk hlavu :D bez tej klobucik korunky to akosi nie je to prave orechove... Viem ake pavuky zhanas, ak sa k nejakym dostanem, dam ti echo ;)

Odesláno (upraveno)

Tak se taky přidávám se svými Pavouky :-). Tyhle mám strašně hodně rád a od založení tohoto vlákna je nosím skoro pořád :-).

Upraveno uživatelem Mr_Ropotamo
Odesláno

Jak jsem se chlubil již jinde, můj nový "bezhlavý" přírůstek, ale i tak mi se líbí...a dokonce jsem využil i zde nedávno koupený Saturn, byť časově nevím, zda se k ním zcela hodí, mám za to, že Saturn je věc 80 let. 

Odesláno

Krasavci. Líbí se mi styl číslic 9 a 12, u jiných i 3 a 6. Bez datumu, s 3 a mimostřednou vteřinovkou je to můj nejoblíbenější ciferník u společenských primek :)

Odesláno

Jak jsem se chlubil již jinde, můj nový "bezhlavý" přírůstek, ale i tak mi se líbí...a dokonce jsem využil i zde nedávno koupený Saturn, byť časově nevím, zda se k ním zcela hodí, mám za to, že Saturn je věc 80 let. 

Saturn sa používal od polovice 60. rokov až do konca 80. rokov, takže myslím, že sa hodí dokonale :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...