plinha Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) Nedávno jsem na aukru koupil vrak, kterého mi bylo líto, kamarád ho vyčistil, dal obyčejné sklo, já přidal starý řemínek, co jsem doma měl, a ony jsou to docela pěkný hodinky.... alespoň mě se líběj...... Myslím, že takové téma tady ještě není, dovolím si založit.... Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem plinha
Rodkopf Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 to je holt Seiko, i otloukanky vypadaji super
eloga Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 nojo, docela solidní kus... po lázních u Tondaka by z nich byl sbírkový kus.***
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 To přebroušení jim moc nepomohlo a řemen mohl být o milimetr širší.
plinha Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Psal jsem, že oprava byla rychlá, řemen, co dům dal. Nevylučuji, že v budoucnu je nečeká lázeň..... Ale pánové, za stovku, no, není to kup? A to přebroušení už také bylo, myslím, ale, že by to šlo když tak přebrousit něčím jemnějším.... Na takovéto, domácí nošení.... no, neber to.....
eloga Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 za kilo je to fakt super počin, ale už nebrousit.... , lázně mají lepší léčebnou kůru, tohle by si ji teda zasloužilo.Kdybys to dával pryč, dej mi vědět. . Díky.***
plinha Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 To eloga: OK, ale myslím, že je budu časem renovovat a nechám si je..... Když tak o tobě vím.....
kubinox Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 To sem si tak jednou vzpomněl, že prohledám šuplík u rodičů, měl jsem za to, že tatík nějaké japonce měl. A ejhle, pětky. Jdou, ne úplně blbě, ale rezerva už má nejlepší za sebou. Zasloužily by si nové sklo, vyčistit strojek (uvnitř to vypadá všelijak) a asi bude problém v jeho uchycení. Přemýšlím, že si na nich natrénuju pitvu, jenom zatím nemám to srdce jim to udělat
straspol Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2020 Inu- než se do toho pustíš. pročti vlákno o úrazech hodinek, oprava Tě vyjde levněji...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se