Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jim přeci jen udělám chlubící vlákno. Původně jsem je moc nechtěl, ale mám je a po prvním dni jsem se rozhodl, že si je nechám. Jsou to příjemný hodinky, na ruce působí menším dojmem než jsou papírový předpoklady.

Integrovaný tah, pro mě to není mínus, je perfektně zpracovaný a články ve tvaru H jsou parádní . Lumi nemám zatím vyzkousenou, ale z recenzí vyplývá, že to nebude žádná sláva.

No a ta NULA, na to ať si každý udělá názor sám.

Další zkušenosti přidám.

http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/navy/sub-auto/h78615135

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Gratulujem, sú fajn. Mám ich cca rok. Platí o nich, že skutočnosť je násobne lepšia ako najlepšia fotografia - čo neplatí o mnohých iných hodinkách.   

Odesláno

+0,6 s/den příjemné. Jinak korunka jde parádně uchopit a výborně se s ní manipuluje. Líbí se mi nenápadné zakomponování datumovky na šestce, které vůbec nenarušuje ciferník.

Odesláno

Celej ten cifr je koncipovanej tak, že odspodu směrem vzhůru se čísla mírně zvětšují a ta nula je největší.

Odesláno (upraveno)

Blbost, omlouvám se za předchozí post. Teď jsem to měřil a větší je jen ta nula, asi optický klam ;)

Výška číslic 3 mm, nula pak 4 mm

Upraveno uživatelem Dokusan
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...