Dokusan Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Tak jim přeci jen udělám chlubící vlákno. Původně jsem je moc nechtěl, ale mám je a po prvním dni jsem se rozhodl, že si je nechám. Jsou to příjemný hodinky, na ruce působí menším dojmem než jsou papírový předpoklady.Integrovaný tah, pro mě to není mínus, je perfektně zpracovaný a články ve tvaru H jsou parádní . Lumi nemám zatím vyzkousenou, ale z recenzí vyplývá, že to nebude žádná sláva. No a ta NULA, na to ať si každý udělá názor sám. Další zkušenosti přidám.http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/navy/sub-auto/h78615135 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem Dokusan
saida Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Nula je v pohodě. Je to originalní. Tahu sem si všiml hned,ještě než sem si přečetl výše.Vypadá dobře.Ať slouží.
Dokusan Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Jsem příjemně prekvapenej, původně jsem je chtěl hned prodat, ale asi si je na letošní léto necham Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Petr72 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Gratulujem, sú fajn. Mám ich cca rok. Platí o nich, že skutočnosť je násobne lepšia ako najlepšia fotografia - čo neplatí o mnohých iných hodinkách.
Dokusan Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 +0,6 s/den příjemné. Jinak korunka jde parádně uchopit a výborně se s ní manipuluje. Líbí se mi nenápadné zakomponování datumovky na šestce, které vůbec nenarušuje ciferník.
petr_cha Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Ta nula je fontem stejne velikosti nebo je vetsi? Nekdy trochu moc leze z cifru ven, ale jinak parádní hodinky.. prijemna zmena je ocelova luneta, nez vsechny ty cerne.. :-)
Dokusan Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Celej ten cifr je koncipovanej tak, že odspodu směrem vzhůru se čísla mírně zvětšují a ta nula je největší.
Dokusan Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 (upraveno) Blbost, omlouvám se za předchozí post. Teď jsem to měřil a větší je jen ta nula, asi optický klam Výška číslic 3 mm, nula pak 4 mm Upraveno 25. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se