Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení kolegové,příznivci chronomágu

Obracím se na zkušené členy tohoto fora s prosbou na realizaci aukce na Ebay.de.

Nemám žádné zkušenosti a hlavně nemám platnou registraci na PayPal pro provedení

platby.Kdo je ochoten za odměnu tuto aukci zrealizovat???Problém je vtom,že aukce končí zítra

t.j.10.3.2008 v 19.40 hod.Případný ochotný pomocník ať se ozve na moji meilovou adresu.

janik.petr@centrum.cz Předem děkuji za pomoc

Odesláno
Vážení kolegové,příznivci chronomágu

Obracím se na zkušené členy tohoto fora s prosbou na realizaci aukce na Ebay.de.

Nemám žádné zkušenosti a hlavně nemám platnou registraci na PayPal pro provedení

platby.Kdo je ochoten za odměnu tuto aukci zrealizovat???Problém je vtom,že aukce končí zítra

t.j.10.3.2008 v 19.40 hod.Případný ochotný pomocník ať se ozve na moji meilovou adresu.

janik.petr@centrum.cz Předem děkuji za pomoc

Tak co vážení,nikdo nenabídne pomoc ani za finační odměnu?Čas běží.Konec aukce dnes

v 19,40 hod.Z čtení tohoto fora vím,že dost členů obchoduje na Ebay.

Odesláno
Tak si dej alespoň do popisu odkud jsi. A dej sem odkaz co chceš.

Díky za reakci,

jsem z Opavy t.j. Severní Morava a mám zájem o dražbu Přístroje na seřizování hodinek

VIBROGRAF M80 číslo aukce 290211974979 na Ebay.de

Pokud mi jsi ochoten pomoci tak se prosím ozvi na muj emal,nebo pošli svůj a domluvíme se ,nebo i číslo mobilu.Ten přístroj bych moc potřeboval

Janík Petr email: janik.petr@centrum.cz

mobil 776806783

Odesláno (upraveno)
Tak si dej alespoň do popisu odkud jsi. A dej sem odkaz co chceš.

... vidím, že budu muset začít na Chronomag chodit zase častejc, ne 1 x za týden... promiň, mohl jsem Ti to vydražit, jen ta platba by nebyla tím Pay Palem (jeho výhody jsem nějak nepochopil). :sad01_anim:

Až budeš chtít příště něco vydražit na ebay.de, ozvi se mi na mejl v.vrba@email.cz a zmáknem to.

Upraveno uživatelem Vrba
Odesláno
... vidím, že budu muset začít na Chronomag chodit zase častejc, ne 1 x za týden... promiň, mohl jsem Ti to vydražit, jen ta platba by nebyla tím Pay Palem (jeho výhody jsem nějak nepochopil). :sad01_anim:
Základní a naprosto jednoznačná výhoda je nulovej poplatek za platbu do zahraničí, což se ti přes českou banku ani omylem nepodaří ... ;)
Odesláno
Základní a naprosto jednoznačná výhoda je nulovej poplatek za platbu do zahraničí, což se ti přes českou banku ani omylem nepodaří ... ;)

Další výhoda, je PayPal protection, která mi fakt párkrát zafungovala - tj. nepřišel zaplacený balíček.. stěžoval jsem si.. peníze se vrátily..

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...