PetrJ Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Vážení kolegové,příznivci chronomágu Obracím se na zkušené členy tohoto fora s prosbou na realizaci aukce na Ebay.de. Nemám žádné zkušenosti a hlavně nemám platnou registraci na PayPal pro provedení platby.Kdo je ochoten za odměnu tuto aukci zrealizovat???Problém je vtom,že aukce končí zítra t.j.10.3.2008 v 19.40 hod.Případný ochotný pomocník ať se ozve na moji meilovou adresu. janik.petr@centrum.cz Předem děkuji za pomoc
PetrJ Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Vážení kolegové,příznivci chronomágu Obracím se na zkušené členy tohoto fora s prosbou na realizaci aukce na Ebay.de. Nemám žádné zkušenosti a hlavně nemám platnou registraci na PayPal pro provedení platby.Kdo je ochoten za odměnu tuto aukci zrealizovat???Problém je vtom,že aukce končí zítra t.j.10.3.2008 v 19.40 hod.Případný ochotný pomocník ať se ozve na moji meilovou adresu. janik.petr@centrum.cz Předem děkuji za pomoc Tak co vážení,nikdo nenabídne pomoc ani za finační odměnu?Čas běží.Konec aukce dnes v 19,40 hod.Z čtení tohoto fora vím,že dost členů obchoduje na Ebay.
old black Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Tak si dej alespoň do popisu odkud jsi. A dej sem odkaz co chceš.
PetrJ Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Tak si dej alespoň do popisu odkud jsi. A dej sem odkaz co chceš. Díky za reakci, jsem z Opavy t.j. Severní Morava a mám zájem o dražbu Přístroje na seřizování hodinek VIBROGRAF M80 číslo aukce 290211974979 na Ebay.de Pokud mi jsi ochoten pomoci tak se prosím ozvi na muj emal,nebo pošli svůj a domluvíme se ,nebo i číslo mobilu.Ten přístroj bych moc potřeboval Janík Petr email: janik.petr@centrum.cz mobil 776806783
Vrba Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 (upraveno) Tak si dej alespoň do popisu odkud jsi. A dej sem odkaz co chceš. ... vidím, že budu muset začít na Chronomag chodit zase častejc, ne 1 x za týden... promiň, mohl jsem Ti to vydražit, jen ta platba by nebyla tím Pay Palem (jeho výhody jsem nějak nepochopil). Až budeš chtít příště něco vydražit na ebay.de, ozvi se mi na mejl v.vrba@email.cz a zmáknem to. Upraveno 14. března 2008 uživatelem Vrba
rorda Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 ... vidím, že budu muset začít na Chronomag chodit zase častejc, ne 1 x za týden... promiň, mohl jsem Ti to vydražit, jen ta platba by nebyla tím Pay Palem (jeho výhody jsem nějak nepochopil). Základní a naprosto jednoznačná výhoda je nulovej poplatek za platbu do zahraničí, což se ti přes českou banku ani omylem nepodaří ...
Jeremy Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 Základní a naprosto jednoznačná výhoda je nulovej poplatek za platbu do zahraničí, což se ti přes českou banku ani omylem nepodaří ... Další výhoda, je PayPal protection, která mi fakt párkrát zafungovala - tj. nepřišel zaplacený balíček.. stěžoval jsem si.. peníze se vrátily..
TomasHakl Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 jojo..ze penize vrací je pravda..vratili mi uz..ani jsem v to nedoufal..ale nadeje umira posledni ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se