Pege1012 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Zdravím, vím, že zde jsou odborníci na vše tak hodím dotaz sem.Manželka se po letech zaregistrovala na facebooku, když vyměnila starý telefon za chytrý. Já facebook nemám. Ale ustavičně se jí obnovuje jeden problém. Každý druhý den, když se chce na facebook podívat v mobilu třeba ráno, objeví se jí hláška, že byla zaznamenána podezřelá aktivita a facebook jí nabídne řešení, spočívající v tom, že ji vyzve k nahrání fotky a poté se jí účet až do ověření přeruší. Za posledních deset dní se jí to stalo již 5x. Je to opruz, vždy čekat 24 hod než jí stránky opět spustí.Neví někdo proč se to děje?Jediné co mne napadlo, tak že když se jí to stalo zpočátku, naše snacha jí založila stejný účet, ale pře gmail adresu, kdežto původní má přes seznam. Tak jsem jí účet na gmailu již deaktivoval, ale stejně se to pořád děje. Co vím ještě, tak že jednou ji přišel na telefon ověřovací kod k potvrzení, ale poté už ne, pořád to chce nahrát tu fotku.Za případnou radu jak to řešit děkuji, z mého okolí se nikdy nic podobného nikomu nestalo.
Pege1012 Odesláno 14. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Takže asi nikdo nic? V mém okolí o tomto problému nikdo také neslyšel, od té doby co jsem tohle napsal, se to opět stalo 2x.Založit nový účet nechce, má tam již spousty kontaktů a fotek.Ještě mne napadlo telefon je Xiaomi redmi 4 Pro, a druhá možnost, jestli to nemůže způsobovat messenger?Dík za případné rady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se