H-B Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 (upraveno) Pri procitani a bloumani chronomagem jsem narazil na clanek o znackach podvrzeneho luxusu, kde v diskuzi nekdo zminoval znacku Xezo s velmi pozitivnimi referencemi. Projel jem jejich weba a ebay a narazil na tyhle. Zda se, ze jsou opravdu z velmi dobrych materialu, zrejme i prijatelny strojek, nosi se pojmem "swiss made" a ve srovnani s obdobnyma modelama vehlasnejsich znacek jsou i za rozumnou cenu (ne?). Kde je hacek? Je to jen tou znackou? Nebo neco prehlizim a jsou to dalsi krapy? Model: Tribune Chronograph (Silver Guilloche). Limited edition of 500 pieces Gender: Men's Movement: Swiss-made ETA 7750 self-winding (automatic) chronograph, 25 jewels, 46 hours power reserve, stop second device, Incabloc? shock-absorber device Functions: Hours, minutes, sweep seconds, stop second device, 30 minutes and 12 hours counters, date and day calendar Features: 100M/330FT water-resistant. Solid 316L stainless steel. Double-curved sapphire crystal glass Dial: Silver guilloche. Applied blued steel roman numerals. Luminescent blued steel lozenge hands. Luminescent hour-markers dots. Three recessed sub-dials Case: 316L stainless steel. Three-piece case w/screw-lock crown and rectangular pushers Case width: 40 mm not including crown Bracelet: 316L stainless steel (alternating brushed and mirror finishes). Side-push butterfly buckle. Screw-mounted bracelet links on each side of the clasp Case Back: Stainless steel back attached by 5 screws, displaying the movement through flat sapphire crystal glass. Movement is decorated in Côtes de Genève pattern Crystal: Double-curved sapphire crystal glass with antireflection treatment Case height: 14 mm Case length: 46 mm Bracelet length: 8 1/2 inches (21.5 cm). Extra links are available Bracelet width: 20 mm Weight: 175 grams edit: zapomnel bych na cenu: na ebay jsou za $900 maji krasny fotky ve velkym rozliseni ( tady a tady ) Upraveno 10. března 2008 uživatelem JanBeles
New Milis Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 (upraveno) Nikde není háček, 900USD je dobrá a přiměřená cena za hodinky s Valjoux 7750. Tedy až na to, že firma, která dělá zároveň sluneční brejle a šrajtofle aspoň u mě nemá dost kreditu na to, abych si od ní koupil hodinky - leda, že bych měl zároveň i ty brejle, tašku, možná boty a propisku, já kašpar. Je to sice otázka vkusu každýho z nás ale zrovna tyhle kousky jsou IMHO strašlivý a musej se okoukat nejpozději do druhého dne. Mrkni radši třeba na Hamilton... EDIT: No, to už jsou lepší ty černý: http://cgi.ebay.com/XEZO-TRIBUNECHRONOBLAC...7QQcmdZViewItem Upraveno 10. března 2008 uživatelem New Milis
H-B Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Nikde není háček, 900USD je dobrá a přiměřená cena za hodinky s Valjoux 7750. Tedy až na to, že firma, která dělá zároveň sluneční brejle a šrajtofle aspoň u mě nemá dost kreditu na to, abych si od ní koupil hodinky - leda, že bych měl zároveň i ty brejle, tašku, možná boty a propisku, já kašpar. Je to sice otázka vkusu každýho z nás ale zrovna tyhle kousky jsou IMHO strašlivý a musej se okoukat nejpozději do druhého dne. Mrkni radši třeba na Hamilton... EDIT: No, to už jsou lepší ty černý: http://cgi.ebay.com/XEZO-TRIBUNECHRONOBLAC...7QQcmdZViewItem Jasne, pozadi te firmy neni primo "hodinkove reprezentativni". Ja mam asi vkus zvrhlej nebo spatnej , ale mezi tema cernejma a bilejma bych vzdy volil bily, ty cerny mi prijdou fadni..
LITE Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 To se mi vic libi tyhle, ale taky zadna znacka http://cgi.ebay.com/NEW-SWISS-ARMY-VICTORI...1QQcmdZViewItem
farářskej Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 (upraveno) Tedy až na to, že firma, která dělá zároveň sluneční brejle a šrajtofle aspoň u mě nemá dost kreditu na to, abych si od ní koupil hodinky - leda, že bych měl zároveň i ty brejle, tašku, možná boty a propisku, já kašpar. http://cgi.ebay.com/XEZO-TRIBUNECHRONOBLAC...7QQcmdZViewItem Přitom ovšem třeba takovej MontBlanc... a hlavně Dunhill... edit: nechtělo se mi matlat další příspěvek, tak jsem to dopsal sem. Upraveno 10. března 2008 uživatelem farářskej
Návštěvník Kamil Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Přitom ovšem třeba takovej MontBlanc... a hlavně Dunhill... Tak od těch bych si hodinky taky nekoupil. I když jsou třeba kvalitní, ať se drží svého kopyta.
Ace Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 Souhlas, je to hodně o vkusu a pocitu, ale za 900 dolarů bych bral něco "známějšího" - Hamilton, Oris, ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se