Petr Ambrož Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Dobrý den,prosím o pomoc s identifikací kapesních hodinek.Jedná se o hodinky s doby před první válkou. Jsou stříbrné a na zadní rytině je nápis HUGUANIN DEP.Dále je zevnitř krytu vyryto:XI22.96423.2235002Jinak řetízek není původní a na očku je nápis DOUBLE a nějaká šipka.Za každou pomoc předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Jedná se o hodinky s doby před první válkou. Bohužel, nijak přesněji hodinky samotné identifikovat nelze.Nápis na pouzdru v rytině je název výrobce pouzdra, google k tomu velmi snadno řekne víc.A podle vzhledu pouzdra a chybějícího puncování na fotkách se domnívám, že pouzdro není stříbrné, ale pouze postříbřené. S jistotou to ale z těchto fotek poznat nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Není tam náhodou huguEnin ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Ambrož Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 huguEnin tam není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 I na fotkách je vidět E. A ani google se nenechá splést a vyhledá to správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Ambrož Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Je omlouvám se. Ano pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) Dnes jsem dostal několik hodinek, ale zajímá mě kousek, který nevypadá neopravitelně a to MARJO WATCH.Googl ukázel jen spojitost s Hamilton, ví někdo více, např. kam dát k renovaci? Upraveno 23. února 2018 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 O značce nic nevím, ale hodinky jsou to relativně obyčejné, nepříliš hodnotné a moc s nimi asi udělat nepůjde. Tenhle strojek bývá k vidění často, takže asi nějaká uni výroba pro různé výrobce hodinek. Ale mají hezké ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Nejen ručičky a chybí "jen" korunka a sklíčko, tak si myslím, že by to snad mohl někdo zkompletovat a zprovoznit, taky nepředpokládám, že je to unikát. je to dárek a tak mě cena nezajímá, teda kromě ceny za případnou renovaci, jo a ty ručičiky mají hrany krásně modrý. chtěl bych je zprovoznit a občas ponosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Jo, moc prima ručičky. O té hodnotě jsem mluvil spíš jen abys neplánoval nějaké velké investice. Jinak zkompletování a zprovoznění bude hračka, a nošení radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Tak to mám radost , děkuji za informace a snad ještě někdo poradí, kam se s tím obrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se